WIN! Inglot Oogschaduwpalette

Laatst vond ik een oogschaduw van Inglot zo mooi, dat ik deze per ongeluk dubbel kocht. Ik heb normaal een lijst met oogschaduws welke ik al heb, maar ik was deze vergeten bij te werken. Niet handig, maar in plaats van deze terug te brengen (als de oogschaduw nog in de plastic en kartonnen verpakking zit kan je deze nog terugbrengen/ruilen) besloot ik een oogschaduw en palette erbij te kopen. Niet voor mezelf, maar om weg te geven!Ik heb oogschaduw 31 en 306 uitgekozen. Voor de duidelijkheid; dit zijn oogschaduws die ik zelf ook heb en heel fijn vind. Op de foto’s zie je mijn oogschaduws. Ik wilde graag laten zien hoe het palette er uit zou zien. Ik wilde de oogschaduws voor de winactie in het plastic laten, omdat er een luchtkussentje inzit waardoor de oogschaduw met verzenden beter beschermd is. En ook zodat ik er niet per ongeluk met mn vingers aan zou kunnen zitten.

Wat je krijgt zie je op de eerste foto. Een leeg palette en oogschaduw 31 en 306 allemaal ingepakt. Mijn oogschaduws zijn er natuurlijk al weer uit. Maar zo krijg je een beter beeld van de oogschaduws en hoe het palette eruit ziet.

Ik koos een matte, bruine kleur voor in de crease, en een metallic roze/gouden kleur voor op het bewegend ooglid, die je ook zou  kunnen gebruiken als highlighter.

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Laat een comment achter. That’s it. Je moet een geldig emailadres invullen zodat ik je een berichtje kan sturen.

Ik zou het leuk vinden als je me volgt op instagram (+1) maar dat is geen vereiste (zet dat er ook even bij in de comments).

 

Je kan meedoen tot en met 26 december 2017. Dan heb je het palette niet meer voor kerst, maar kan je em wel gebruiken met Oud en Nieuw.

Comments

 1. Reply

  Ik zag net al je andere artikel met de swatchen van de andere oogshaduws en zat er alweer bij weg te kwijlen. Dus ik doe graag mee met de winactie.
  En ik volg je natuurlijk via instagram (sanne_ikke).

 2. Reply

  Ik las vanochtend al je andere artikel met de swatchen van de oogschaduws. Zat er alweer bij te kwijlen. Dus ik doe graag mee.
  En ik volg je via instagram @sanne_ikke

 3. Reply

  awesome ik doe graag mee 😀 ofcourse volg ik je ook via IG 🙂

 4. Reply

  Nice, ik loot graag mee en volg je nu ook op Instagram.

 5. Reply

  Wow, wat een pigment! Ik heb eigenlijk nog zo’n matte kleur nodig. Ik ben pas begonnen met make-up, dus ben langzaam mijn stash aan het uitbreiden. Ik heb al wel een soortgelijke roze shimmer oogschaduw van The Body Shop, die is wat feller roze, maar ook heel mooi!

 6. Reply

  Ik volg je via Instagram en ik ding heel graag mee!!

 7. Reply

  Leuk! Ik doe graag mee en volg je natuurlijk op Instagram. Fijne dagen nog!

Leave a Reply

Your email address will not be published.