Illamasqua – Beyond Powder – Dynasty

Ok, deze foto’s zijn echt al ruim een jaar oud. En dan niet het grapje dat ze uit 2018 komen, nee deze komen uit 2017 nog. Met kerst kreeg ik in 2017 een hele mooi doos vol Illamasqua make up van mijn broertje en zn vriendin. Mijn mond viel toen open. Ik maakte enthousiast foto’s en heb de producten sinds met liefde gebruikt. Maar het online zetten? Ehm daar was ik niet zo goed in. Toendertijd zette ik wel een review online van drie van de oogschaduws. Eens kijken of ik meer foto’s van toen terug kan vinden, want ik kreeg ook 2 lip lures die ik fantastisch vind (roze en paars) en twee lipliners die ook heel fijn zijn. Zo jammer dat de lip lures niet meer te krijgen zijn, maar wat wel nog verkrijgbaar is; de beyond powders.


Om eerlijk te zijn weet ik niet of deze Dynasty nog te krijgen is, maar er zijn ook wel andere kleuren te krijgen. De poeders zijn zo mooi. Dynasty voelt ook wel echt aan alsof ik een klompje goud in mn handen heb. Een prachtig doosje met daarin een gebakken bijna duochrome highlighter.Het duochrome is wel alleen in het doosje, maar nogsteeds geweldig. Soms is deze zo sterk geel goud, en andere keren meer naar het zilver toe. Op de swatch en op mn gezicht is deze wel echt duidelijk goud. Gelukkig is deze niet zo sterk gepigmenteerd als sommige Illamasqua producten die ik heb. Dat vind ik wel fijn, want een hele gouden streep op mn wang, nah daar zit ik niet op te wachten.

Ik breng de highlighter meestal 2x aan en dan is deze ook mooi geblend in mn huid. De highlighter is niet altijd zo sterk te zien. Onder sommige hoeken lijkt het alsof ik geen highligher op heb, en soms zie je zo’n mooie gouden gloed. Geen Fenty Kilawatt taferelen, maar een heel stukje subtieler.


Nou moet ik eerlijk zeggen, als je met je handen tegen je gezicht aankomt, merk je wel dat je al snel glitters op je gezicht hebt, en na verloop van tijd is je glans wel een stukje minder. De glans blijft niet de hele dag door zo sterk. Mischien moet ik deze eens proberen nat aan te brengen.

De beyond powders zijn er in nog wel een aantal andere kleuren te krijgen. OMG, Deity, Epic, Daze, en in de Reign of Rock 10 year anniversary collectie zaten Frost (blauw) en Electric (roze) highlighters. Supermooi, maar ook lekker pricy. Deze highlighters zijn 41 pond o_O Ik vond MAC Mineralize skinfinishes als prijzig met 32 euro per stuk. Deze doen er nog een schepje bovenop. Ik vind deze prachtig en ik voel me echt een prinses wanneer ik deze op doe, maar ik heb niet heel veel zin om zoveel geld neer te leggen voor een andere. Misschien in de sale of ergens anders. Maar voorlopig blijf ik lekker deze gebruiken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.