#31DC2018 – 27 Inspired By Art – Monet’s Dusk in Venice

Ik vind deze altijd best moeilijk, maar ik wilde mn rijtje doorzetten. Kandinsky, Munch, Van Gogh, Klimt, en dan nu Monet! Best aardig rijtje vond ik. Ik wilde een bekende schilder kiezen, maar wat kon ik namaken? Mijn nailart uit eerdere jaren. Je kan op de plaatjes klikken voor een grotere foto. 2012 – 2013 – 2014 van pinterest || aquarel || Kandinsky 2015 – 2016 – 2017 Munch || Van Gogh || Klimt
Nou weet ik niet of ik de nailart echt mooi vind geworden, maar dat komt omdat het zo messy is. Maar dat is het schilderij. Maar het is zo messy. Ik vind het echt heel lastig. Ik vind het schilderij mooi, maar mn nailart eigenlijk niet zo

More about LinvanT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *