Marktplaats Mini Haul – Illamasqua, MAC & Inglot

Ik hou van Marktplaats afstruinen naar koopjes. I can’t lie. Meningen veranderen, dus producten die me eerst niets leken, lijken nu in ene leuk. Producten waar ik bij heb misgegrepen met de release, producten die je goedkoper kan krijgen, merken die hier in nederland niet goed te krijgen zijn. Van alles. Hier 3 van mijn recente koopjes.


Inglot 151

Ik kwam een verkoper tegen die deze inglot oogschaduw aanbood voor 2,50 inclusief verzendkosten. Ja dat kan ik niet laten liggen. Ok, het duurde een tijdje voor ik hem een berichtje stuurde, maar ik heb em. Nuja, ik geloof dat hij een aantal van dezelfde oogschaduw had en ik er eentje van heb gekocht. Maar toch, voor 2 euro een oogschaduw die normaal 8 of 9 kost. Inglot heeft de prijzen opgeschroeft :<

Een zilveren oogschaduw had ik nog niet echt, dus dit is weer een mooie toevoeging. Het doosje kwam binnen precies alsof ik het in de winkel had gekocht. Doosje mooi gaaf, en erin nog de gesealde oogschaduw. Helemaal top. En precies zoals ik gewend ben van Inglot; boterzacht en megaveel pigment. Voor mij een gouden combinatie. Ofnuja, zilver in dit geval.

MAC – Snowball collectie – Stylishly Merry

Ik was laatst aan het kijken op youtube en bij mn recommended video’s stond een video over een Pat McGrath palette door een van de twee vrouwen van Beauty News. Zij was niet onder de indruk van de dure paletten, en het argument dat de oogschaduws niet dupe-baar waren klopte volgens haar ook niet. Ze toverde deze oogschaduw tevoorschijn en liet zien dat -uit mn hoofd- VR Fire Opal echt onwijs leek op Stylishly Merry van MAC. Toen ik deze voor 7 euro tegenkwam op marktplaats bedacht ik me geen seconde en stuurde de verkoopster een berichtje.

Ik vind de Pat McGrath paletten er mooi uitzien, maar holy moly maceroli die prijs. Wie betaalt er nou weer 150 euro voor een palette? Natasha Denona was prijzig, maar Pat doet er nog een schepje bovenop. Voor die prijs verwacht je dat de oogschaduws uit zichzelf blenden, maar van sommige reviews die ik gezien heb blenden de kleuren iets te goed en verlies je eigenlijk de kleur een beetje. Maar mijn eksteroogjes gaan vooral uit naar de duochrome oogschaduws. Dus ja, ik ben het internet aan het afstruinen naar dupes. Voorlopig ben ik het internet aan het afstruinen.

Links Stylishly Merry – Rechts Delicate Drift

maar in tegenstelling tot zn zusje Delicate Drift die ik toen winter 2017 kocht, doet deze het een stukje beter op mn oog. Je ziet dr hier rechts op de foto. Ik ga er nog looks mee maken, maar deze oogschaduw is in mijn ogen gepigmenteerder, meer een poeder ten opzichte van shimmers, en zie je de shift zeer zeker wel op je oog. Je hebt nogsteeds wel fall out in de vorm van shimmer, maar I like!


Boven Stylishly Merry – Onder Delicate Drift (en je ziet nog een staartje van inglot 151 helemaal boven).


Illamasqua – Lava Lips – Vixen

De verkoopster van de MAC oogschaduw had tevens ook een mooie Illamasqua lipstick voor 3 euro. Ja dat was een koopje. Het eerste wat ik deed toen ik deze ontving was em even dopen in alcohol, en daarna even aan een tissue afgeveegd. Van hoe ik het zie is de lipstick maar een paar keer gebruikt. Net genoeg om de bovenkant van hoe het gegoten is eraf te laten slijten. De lipstick heeft een swirl aan kleuren maar is een baksteenrode kleur. Nuja, misschien rood met een beetje bruin erin. Ik heb de lipstick nog niet gedragen, maar dat moet ik maar snel doen.


Hier nog even de swatches op een rij. Van boven naar beneden: Illamasqua Vixen, Inglot 151, MAC Stylishly Merry, en Delicate Drift.

Comments

  1. Reply

    […] ik Stylishly Merry had overgekocht wilde ik deze heel graag een keer gebruiken. Zou het niet te glitterig zijn om te gebruiken? Nou […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.