Femme Fatale – Defiled in Gold

Een lak die heel lang op mn lijstje stond bij Hypnotic Polish was Defiled in Gold van Femme Fatale. Ik heb maar een paar aantal lakken van dit prachtige merk en ik wilde deze er heel graag aan toevoegen. Zo stond Ambrosial al eerder zo’n tijd op mn verlanglijstje. Ik besloot de lak gewoon te bestellen en ik heb deze dan ook met liefde gedragen.

Femme Fatale is een Australisch merk. Ze hebben daar een webshop zoals Hypnotic polish waar ze indie cosmetica en nagellak verkopen, waaronder ook hun eigen merk. Ze begonnen in 2011 en zijn inmiddels redelijk bekend in de indie nagellak wereld. Ik vind hun flesjes in een heel fijn formaat komen. Er kan 9 ml in en de flesjes hebben een lange dop en komen in een doosje. I like. Zowel de dop als het doosje. Nou ben ik niet altijd even goed in de lakken weer terug doen in een doosje, maar ik vind het wel een luxe toevoeging. Onderop de lak staat de naam. De lak komt uit The Neon Demon Collection, waar ik deze absoluut de mooiste lak van vind.
De lak is een diep gouden kleur die soms meer naar brons shift. Is dat duochrome? Ik weet het niet, maar soms lijkt deze alleen goud en soms vooral brons. Er zitten allemaal holografische glittertjes in die je niet voelt zitten. I love it.
Leave a Reply

Your email address will not be published.