MAC – El Seed – Un Baiser

Nadat ik de highlighter en lipstick genaamd ‘une caresse’ uit de El Seed collectie van MAC uitprobeerde, wist ik direct dat ik meer lipsticks wilde. Ik had geluk, want ik had een van de laatste van de andere nude lipsticks uit deze collectie. Ik was eerst bang dat un baiser (een kus) te licht zou zijn. Te dicht bij mijn eigen huidskleur zou zijn en dat ik er een beetje dood zou uit zien.


Nadat ik une caresse uitprobeerde en merkte hoe fijn deze matte lipstick op mn lippen aanvoelde, wilde ik direct nog een lipstick uit de collectie. Ik wilde geen felle kleur. Ik heb genoeg roze lipsticks en ik draag ze zeer weinig. Superjammer, maar ik grijp er niet vaak naar. Dan lijkt het me ook geen goed idee om er nog een te kopen.

Deze un baiser lijkt me de beste en ik wilde het wel proberen. Online zag de kleur er toch weer anders uit Veel lichter. Deze kleur lijkt zeker redelijk roze voor een nude kleur.


Zal ik herhalen hoe mooi ik de verpakking is? Ik denk dat je inmiddels zelf wel gezien hebt hoe prachtig de verpakking is.

De lipstick zelf? Die bleek veel meer peach te zijn dan ik dacht. Ook deze is erg comfortabelHier nog even beide nude lipsticks uit de El Seed collectie naast elkaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.