Illamasqua – Powder Eye Shadows Maiden & Ritual & Eye Shadow Blending Brush

Ik weet zo zeker dat ik foto’s heb gemaakt met mijn camera, maar ik kan alleen de foto’s vinden die ik met mn telefoon gemaakt heb. De foto’s zijn inmiddels al wel weer van 14 december. Als je me op instagram volgt heb je de foto’s met swatches toendertijd voorbij zien komen. Ik zat te twijfelen, zal ik gewoon mn foto’s van mn telefoon gebruiken, en ik vind ze eigenlijk goed genoeg, alleen ze lijken allemaal hetzelfde omdat ze eigenlijk voor een IG foto gemaakt zijn en niet voor een hele review.

Toen ik in Eindhoven woonde kon ik hier en daar bij TK Maxx snuffelen en heb ik toch hier en daar een Illamasqua lak kunnen kopen. Make up hadden ze toen nog niet echt bij de TK Maxx. Ik was in december in het filiaal in Bijlmer Arena en het was eigenlijk een grote bende, maar tussendoor heb ik hier en daar een paar mooie producten kunnen vinden voor een mooie prijs.

Eye Shadow Blending Brush – IL185

Laat ik nou eens beginnen met de twee items waar ik het meest blij mee ben. Je zou misschien gokken dat dat de oogschaduws zijn, maar het zijn eigelijk de kwasten. Ik kwam 2 crease blender kwasten tegen. En hou je vast, ik heb 6 euro per stuk betaald in plaats van 23 pond. En ze zijn fantastisch. De kwasten zijn gemaakt van synthetische haren en die heb ik toch liever dan dierlijke haren. Van mij hoeven kwasten niet perse superzacht te zijn, en dat zijn deze ook niet. De haren zijn zacht genoeg dat ze je huid niet krassen. De haren zijn flexibel; ze buigen makkelijk, maar zijn toch ook stug. En daardoor denk ik dat ze heel mooi blenden. Online staat ook dat je er heel makkeljk creamy producten mee kan blenden. Dat kan ik proberen met mn Iconic Chrome van Illamasqua. Maar mn Inglot en Illamasqua oogschaduws blenden deze kwast echt heel makkelijk. Ik hoef nauwelijks te drukken, maar gewoon losjes de kwasten te bewegen hoe ik de oogschaduw wil blenden. Ik heb ze nu meerdere keren gewassen en ze zijn geen haren verloren en behouden de vorm heel mooi. Ik merk ook dat ik toch even kijk waar mn Illamasqua blending kwasten zijn in mn bakje en ik ben ook heel blij dat ik er 2 heb gevonden. Je kan de kwast HIER online vinden.

Eye Shadow Powder – Ritual & Maiden

Ik ben dol op goud en gebruik graag 430 van Inglot, of 404, of 606 op mijn oogleden. Een kleur die ik nog niet had was een meer geelgouden kleur. Daarom nam ik Maiden maar al te graag mee. Op de swatch hieronder lijkt deze niet net zo goed te dekken als Ritual, maar ik denk dat dat de hoek is van mijn hand. De oogschaduws voelen haast creamy aan en brengen zo makkelijk aan. Echt maar een klein beetje op een plat oogschaduwkwastje is genoeg. Ik vind Maiden echt een mooie toevoeging aan mn stash.

Maar Ritual heeft een sterkere glans dan Maiden. Meer reflecterende deeltjes? Ik weet het niet. Ritual is echt een blikvanger. Ik heb wel een oogschaduw van Inglot die erop lijkt, maar 399 lijkt bijna matte in vergelijking. Nou is Ritual een beetje paarsiger dan 399, maar echt geen enkele Inglot oogschaduw die ik heb is ZO reflecterend. Deze lijkt bijna vloeibaar. Echt zo onwijs mooi. En je hoeft er geen moeite voor te doen. Het pigment geeft zo makkelijk af. I’m in love.

Ik betaalde volgens mij 6,99 voor elke oogschaduw ipv 20 pond.

Leave a Reply

Your email address will not be published.