Illamasqua – Naked Rose Blush & Antimatter Lipstick Meteor

Ik hoop niet dat jullie al moe worden van mijn Illamasqua obsessie. Laatst kocht ik via marktplaats 2 Illamasqua producten over. Dat is altijd een risico, maar tot nu toe loonde het altijd wel. Ik hou van Illamasqua producten, maar 27 euro voor een blush blijft toch fors. En dan heb ik het niet eens over verzendkosten, want helaas is Illamasqua niet in Nederland te krijgen, maar gelukkig wel goed online. Lipsticks zijn 24 euro en dus een haartje duurder dan MAC, maar toch, blijft veel.Ik moet eerlijk zijn dat ik best verrast was dat ik bij beide het doosje er nog bij kreeg. Als ik het bij een webshop koop vind ik het wel echt iets toevoegen. Dat geeft een gevoel van luxe, wat van mij ook best erbij hoort als je 27 euro voor een blush vraagt. Ik ben zelf niet iemand die de doosjes bewaart, dus dat was een leuke verrassing.

Minder leuke verrassing is dat door de envelop al een dikke nicotinelucht rook. So smerig, maar wat doe je eraan? Ik heb de verpakking schoon gemaakt met een alcoholdoekje en toen werd het wel iets minder. Nadeel van iets op marktplaats overkopen.

Illamasqua – Antimatter Lipstick – Meteor

De lipstick heeft een roodbruine kleur en is compleet matte. Ik vind het best comfortabel zitten op mn lippen, maar je ziet wel lijntjes. Smeert niet supermakkelijk uit, maar het is ook geen heel karwij om aangebracht te krijgen. Van wat ik kan zien, schat ik dat de lipstick maar een paar keer gebruikt is. Er is nog vrij veel product over, maar de vorm van de lipstick van het gieten is er al wel uit.

Normaal bevatten antimatter lipsticks 4,15 gram


Illamasqua – Powder Blusher – Naked Rose

Ik vond de kleur onwijs licht toen ik de foto’s op marktplaats tegen kwam, maar temptalia heeft me overgehaald. Meestal heb je op marktplaats geen swatch erbij en dat hoeft ook helemaal niet. Even naar googlen en je vind van de meeste producten wel een review met foto’s erbij. Op de foto ziet het er heel licht uit, maar geswatched op de huid is het donkerder dan ik had verwacht. Het is een beetje de kleur wanneer ik zelf een beetje bloos. Het geeft een hele natuurlijke kleur op mijn wangen en dat had ik niet verwacht.

Normaal bevat de blush 4,5 gram product en ik schat dat deze maar een aantal keer gebruikt is. Het patroon is grotendeels uit de pan, maar in de hoekjes zie ik deze nog wel. Verder is er nog geen kuiltje ontstaan door gebruik, dus echt veel is deze niet gebruikt.

Wat vind ik van de producten?

Ik vind het een fijne toevoeging aan mn collectie. De blush lijkt vrij licht, maar dat vind ik eigenlijk wel passen bij mijn bleke huidje. Het is misleidend, want ik denk steeds dat ik de blush wat dikker moet aanzetten en dan heb ik in ene hele roze wangen. Ik vind de kleur heel mooi staan, niet te opvallend, maar wel een mooie blos. Dat was voor mij wel een verrassing, want meestal houd ik van donkerroze blushes die weinig pigment bevatten.

De lipstick vind ik mooi neutraal, maar omdat het wat donkerder is dan ‘normaal nude’ vind ik het toch een leuke en interessante lipstick. Na een hapje en een drankje slijt de lipstick toch wel genoeg dat ik het moet bijwerken, want de lipstick slijt wel af naar een soort lipliner look. In het midden van mn lippen slijt het het snelst en blijft vrij goed zitten aan de randen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.