Illamasqua – Prep And Glow Vault – Beyond Powder Deity & Hydro Veil

Laatst was ik eens bij de TK Maxx in Amsterdam Bijlmer en daar vond ik iets wat al een tijdje op mijn wishlist stond. Een prachtige highlighter, namelijk Illamasqua Deity. Ik heb OMG er ook nogsteeds opstaan. In mijn la had ik al Dynasty liggen. Dynasty is een highlighter die heel erg goud is. Dan moet ik best wat bronzer gebruiken om dat niet gek te laten staan bij mijn papierbleke huidje. Daarom breng ik die meestal gelaagd aan. In combinatie met een andere, meer champagne kleurige highlighter. Daarom wilde ik er graag meer. Meer die bruikbaar zijn. Bij TK Maxx vond ik ook een gebruikte versie van de Electric; hun roze beyond powder, maar ik ging geen geld betalen voor een kapot product wat ik toch niet ging gebruiken. Dat ik Deity vond in een kit was extra tof, want zo wist ik dat deze niet gebruikt was, omdat deze met een sticker dicht zat. Bonus was dat er een full size Hydro veil bij zat. Als je online kijkt wordt deze set volgens mij nog maar weinig verkocht, maar hij is hier te vinden.  linkAls ik iets niet nodig had, was het wel een nieuwe highlighter. Ik heb een la vol en ik gebruik ze graag, maar toen ik de verpakking zag kon ik deze niet laten liggen. Waar de doos normaal 68 pond kostte, dus zeg gerust 75 euro. Als niet meer. Zoveel had ik er niet voor over, en betaalde slechts 24 euro. Ik ging voornamelijk voor de highlighter, maar ik zal je verklappen, ik waardeer de hydra veil eigenlijk wel meer.En dat is niet iets wat ik verwacht had.


Illlamasqua – Beyond Powder – DeityMisschien denk je, “Jezus Lin, wat een kut swatch”. Jep, klopt helemaal. Je ziet vrij weinig aan de swatch. Zowel op mn vingers als op mn huid lijkt deze champagne kleurig en valt een beetje plat. Ik heb deze nog niet in een look op de foto gezet, want op mn jukbeenderen zie ik niet alleen de champagne kleur, maar ook een beetje een goudgroene shift. Groen is een beetje gek, maar je ziet dat maar af en toe.

Illamasqua – Hydra Veil


Dit is zo’n product waar ik al een mini van had. Wat ik er toen van wist is dat het een primer moest zijn en heb het heel suf een aantal keer op mn oogleden gebruikt. Ja zo werkt het niet. Hydra Veil is een gel (net als wat jongens in hun haar smeren) achtige substantie. Je kan er zo een blokje uitscheppen. Het potje heeft een extra deksel waar een lepeltje in zit zodat je er niet met je vingers in hoeft te zitten. Zo blijft het product langer goed.

Wat Hydra Veil wel is, is een deel van de skincare die je gebruikt voor je je foundation aanbrengt. Omdat het je huid hydrateert door een egaal laagje te vormen, moet het ook een gladdere basis vormen voor onder je foundation. Ik draag weinig foundation, maar ik vind het nu een heel fijn deel van mn skincare. Ik heb een hele droge huid en het hyaluronzuur wat hierin zit verzorgt goed. Het is een extra stap in mn skincare. Na toner, en serum, breng ik dit aan en daarna mn dagcreme en oogcreme. Inmiddels voor mij een onmisbare stap. Maar om eerlijk te zeggen is het geen wondermiddel. Het is niet alsof mn huid nu ZO gehydrateerd is dat ik nooit meer zonder dit product kan. Ik merk zeker veel verschil als ik het niet gebruik en ik wil het zeker blijven gebruiken. Ik heb niet heel veel nodig, maar het wordt wel vloeibaarder als je het opwarmt met je huid. dan smeert het makkelijk uit het trekt makkelijk in. Het is niet dat je een gelmasker op hebt. Het is dan net als dagcreme dat intrekt.Voor de 24 euro die ik heb uitgegeven aan deze kit heb ik veel waarde voor mijn geld. Een mooie highilghter van mijn wishlist af en een fijne stap toegevoegd aan mn skincare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.