Mini Haul – Inglot Jennifer Lopez Eyeshadows & Blushes

Laatst had Inglot met Koningsdag een kortingscode voor 20% en ik besloot mn kans te nemen. Had ik geweten dat de oogschaduws later met 25% korting te koop waren, had ik misschien gewacht. Nou is het een verschil van 45 cent per oogschaduw, dus dat zet ook geen zoden aan de dijk. Deze 4 oogschaduws kocht ik vorig jaar, en ik wilde er meer. Voor het te laat zou zijn.


Ik bestelde 4 kleuren. Ik heb een hoop kleuren die heel warm zijn, maar een beetje afwisseling is ook wel goed. Ik kocht een aantal koelere kleuren. En volgens de nieuwste trend is olijfgroene oogschaduw het nieuwe ding.Ik betaalde nu 7,20 per oogschaduw. Een leukere prijs dan 9 euro per stuk, en zoals de good old days, toen alle inglot oogschaduws nog 7 euro per stuk waren.

Hier zie je
J301 Pink Satin – een pearly licht roze kleur
J303 Deep Amethyst – een pearly donkerrood/paarse kleur
J309 Olive – een matte olijfgroene oogschaduw met glitter
J315 Sienna – een matte oranje terracotta kleur

Iets wat al heel lang op mijn verlanglijstje stond is blushes van Inglot. Deze kocht ik in de sale. Ik zag deze blush duo’s. Een matte blush met illuminator kant. Zo kan je kiezen of je een matte blush gebruikt of dat je er een Beetje glans in mengt. Hier kan je ze vinden op de site.  Normaal kosten deze blushes 10,99. In de sale waren ze 6,59 en nu met korting betaalde ik 5,25 per blush. Dat is bijna 2 voor de prijs van 1.

De reviews volgen binnenkort, maar met koorts voel ik me niet goed genoeg om me op te maken. Ik wil ze ook eerst goed uitproberen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.