Illamasqua – Cosmic

Toen ik in London was moest ik naar de Illamasqua winkel. Ik had geen idee wat ik verwacht had mee te nemen, maar ik liep eigenlijk alleen naar buiten met deze lipstick. Ik wilde heel graag de lipstick proberen. De volgende keer dat in London ben wil ik er nog wel een!

Long lasting, colour intense lipsticks with a semi-matte cushioned finish. Half-way between matte and satin, Antimatter lipsticks glide onto lips smoothly and provide comfortable, continious wear.

Ik stond in de winkel en ik had me voorgenomen om een aantal nagellakken te kopen. Maar nadat ik laatst mn hele stash in een lijst had opgeschreven besefte ik me hoeveel Illamasqua lakken ik heb en dat zijn er 30. Ik vind ze onwijs fijn, maar draag ze minder vaak dan ik zou moeten/willen.

Misschien was het het display dat mn aandacht zo trok, maar ik wilde er heel graag een aantal meenemen. Toen zei er een stemmetje ‘misschien moet je er met een beginnen’. Ik koos Cosmic. Een mooie alledaagse kleur. Zo’n kleur die lijkt op mijn eigen lipkleur, maar dan beter. Ik denk dat ik de volgende keer toch ga kijken naar Hadron of Charge bijvoorbeeld.

Ik vond het ook zo gaaf dat ze een witte lipstick hebben. Geen idee hoe dit zou staan, maar het idee vind ik heel cool. Ik had het idee dat ik online nog zwart en donkerblauw zag, maar die kon ik in de winkel niet vinden.Illamasqua zit qua prijsklasse hetzelfde segment als MAC. Ik was voor een lipstick 20 euro kwijt en een highlighter poeder zoals de mineralize skinfinishes van MAC kost ook 32 euro bij Illamasqua.

De lipstick zit in een vergelijkbaar doosje als ik gewend was van de nagellakken. Het zwart oogt chiq en ik hou van hun logo, simpel maar toch apart. Dat vind ik wel het leuke van Illamasqua, ze zoeken altijd het aparte op. En toch kom ik met een braaf kleurtje zoals Cosmic thuis. Ik wilde vooral iets wat ik dagelijks zou dragen. Ik merkte het laatst met de extreme lipsticks van Essence; superleuk voor een keer maar of ik het vaak zou dragen? denk het niet.

Ik vind de lipstick huls mooi maar simpel. Toch is het typisch Illamasqua qua vormgeving. Die afgesneden hoekjes. Heel fijn dat de onderkant van de huls een label heeft met de naam en vooral ook in de juiste kleur.


Ik vind de formule heel fijn. Matte genoeg, maar toch nog satin genoeg dat je een kleeeeeiiin beetje glans hebt en het niet in de lijntjes trekt. Het voelt niet droog aan en er komt best veel pigment van af. De lipstick is direct dekkend aangebracht. Hij blijft prima een hele middag zitten, maar heeft wel een beetje bijwerken nodig na een hapje en een drankje. Gelukkig slijt deze gelijkmatig.

Comments

  1. Reply

    erg lief kleurtje ;D

  2. Reply

    Heeft een hoog hebben gehalte, straalt er vanaf 🙂
    Mooie kleur heb je gekozen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.