Essence The Little X-Mas Factory – Let’s take an Elfie

Naast dat ik het pallette van The Little X-Mas Factory kocht, nam ik ook deze witte nagellak mee. Ik vond de shimmer er heel mooi uit zien, maar ik had al zo mn twijfels in de winkel. Het resultaat mag er wezen, maarr.Ik vind de shimmer erg mooi ook op mn nagels, maar maar.. Dit zijn 5 laagjes. Ik weet het niet eens meer zeker. De dekking is gewoon blegh. Ik heb dan ook alleen een basecoat gebruikt. Ik denk dat het vooral bedoeld is als topper over een witte basis. Maar dan moet je weer een mooie witte lak hebben die met een of twee laagjes dekt. Het ziet er een beetje bobbellig uit hier en daar, maar wat wil je dan ook na 5 laagjes. Ik heb er een sneldrogende topcoat overheen gedaan en daarmee was het wel snel droog zodat ik eroverheen kon stempelen.De lak kost 1,99 geloof ik en hoop dat die nog te krijgen is bij Kruidvat en Trekpleister. Dit was namelijk de enige lak die ik gevonden heb van deze collectie. Ik dacht dat er nog een gouden lak moest zijn en iets van rood en groen. Maar die heb ik niet gevonden.

Comments

  1. Reply

    Dit is eigenlijk wel een hele mooie lak

  2. Reply

    Wat een prachtig resultaat zeg! Maar dat je daar vijf laagjes voor nodig had vind ik dan weer jammer. Dat geduld heb ik er niet voor haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.