F.U.N. Lacquer – Crystal (H)

Laatst plaatste ik een pre-order bij Hypnotic Polish. Dat had ik eigenlijk nog nooit gedaan, want dat betekent dat je niet weet wanneer je pakje komt. Geen idee wanneer de lakken bij hun binnnen zijn. Er stond bij ‘tweede helft van juli’ en dat was in dit geval de laatste dag van juli. Maar ik zat op de site te neuzen en te kwijlen over swatches en mooie lakken en ik wilde ze gewoon hebben. Dit is mijn eerste lak van F.U.N. Lacquer, samen met een mooie magnetische lak.

 

Crystal (H) is an alluring purple multichrome color shifting nail polish that shift amazingly through pink, purple, gold, green and everything in between. The H version is added with precise amount of micro holographic glitter and holo flakes to add an incredibly sparkle to the polish. Holo overload!

This holo iridescent nail polish can be worn in 3-4 coats or apply one thin coat over a base colour of your choice for extra fun! Photos shown are on its own, over black, over white and over various colors.

zo omschrijft het merk de lak zelf op hun site en maakt deel uit van hun Spring/Summer 2020 Collection.

Hier zie je 3 laagjes over een peel off basecoat. De reden dat er een (H) in de naam staat is vanwege de hologlitter die erin zit. Er is namelijk ook een variant zonder. Deze bevat alleen de mooie iridiserende shift, maar die vind ik wel beduidend minder mooi. Ik vind juist de glitters een hele extra dimensie geven. Hier en daar heb ik het idee dat de lak op mijn pink bijvoorbeeld nog niet compleet dekkend is, maar dat vind ik niet zo erg.

In de schaduw. Dan zie je geen holografische regenbogen over de nagels, maar reflecteren de glitters zijn ze ‘slechts’ zilver. Wat ik ook wel een mooi effect vind geven.

Ik kocht de lak hier voor €14.90. Ik vind de prijs best hoog, maar je krijgt er ook wel een bijzondere lak voor terug. Maar het is wel iets waardoor ik tot nu toe nog geen lakken van dit merk had. Ik vind deze lak de prijs wel waard, maar dat vind ik niet met elke lak die ze verkopen.

Comments

  1. Reply

    Oh yes, I love this one 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.