Catrice – #peeloff Glam – Stress Does Not Go Well With My Polish

Catrice heeft nieuwe producten in de schappen liggen en ik wilde toch wel een kijkje nemen. Ik raakte niet heel enthousiast, maar ik was wel benieuwd naar deze nagellak. Glitternagellak is toch best lastig te verwijderen, dus een nagellak met ingebouwde peel off basecoat?


Ik koos de roze glitter. Later thuis pas zag ik de geweldige naam.Volgens de instructies zouden twee dunne laagjes genoeg moeten zijn.Nou… ik weet niet hoe ze willen dat je dunne laagjes aanbrengt, maar ik vond het aanbrengen een ramp.De peel off basis maakt de lak dikker dan normaal en ik vond het lastig de glitters te plaatsen. Ook duurde het veel langer voor een laagje droog was. Glitters blijven makkelijk recht omhoog staan op je nagel en ik had het gevoel dat ik aan alle kanten kleine mesjes had uitsteken. Ook na een laagje topcoat steken de glitters aan alle kanten uit en blijft het bobbelig. Ook een paar uur later heb ik nog het idee dat het niet helemaal droog is. Het voelt plakkeriger, maar dat komt denk ik omdat de peel off basis een beetje lijmachtig is. Alsof het een soort gom is waarin je nog kan blijven drukken.

Ergens voor het swatchen heb ik mn pink gebutst, want daar is al een stukje weggeschraapt. Op de foto’s vind ik het er mooier uitzien dan ik het op mn nagels vond. Voor een helemaal dekkend resultaat zou er in mijn ogen nog een laagje overheen moeten. Maar iets met droogtijd.Het peelen van de nagellak gaat best makkelijk en toch ook weer niet. Yes but no.
Ik kreeg de lak er niet in 1x van mijn nagel af, maar in kleine stukjes wilde de lak wel ok loslaten. Alleen een beetje jammer dat er nog genoeg glitters overblijven en mijn nagels zagen er eigenlijk ook niet zo heel mooi meer uit naderhand. Die hadden toch wel een oliebadje nodig.  Nee, ik ben eigenlijk niet zo enthousiast over deze lak. Toch jammer voor een lak die 3,59 kost.

Leave a Reply

Your email address will not be published.