Bronx Single Eyeshadows – Cool Grey & Saturn

Laatst nam ik in Amsterdam in een kruidvat een kijkje. Nieuwschierigheid. Ik kwam een merk tegen wat ik eigenlijk nooit gezien had. Ik wist wel dat Revolution en MUA een schap hadden, maar Bronx zei me eigenlijk niets. Ik keek een beetje rond en kwam een aantal mooie oogschaduws tegen en besloot ze uit te proberen. Ik wil heel graag meer duochrome oogschaduws.Ik vind het een mooie verpakking. Zwarte verpakkingen waar je de oogschaduw doorheen ziet. De naam staat bovenop en de ingredienten achterop. De oogschaduws bevatten 2 gram product. Wat ik best veel vind voor de kleine pans. Waar ik ook heel blij van word is het konijntje achterop. Cruelty free. Wat me opviel is dat er Jojoba olie in de oogschaduw zit. Ik had al gevoeld in de winkel met swatchen dat ze best wel creamy zijn.

De oogschaduws zitten veilig in een plastic doosje dat je makkelijk open kan klikken.

Br♀nx – Single Eyeshadow – Cool Grey

Deze oogschaduw greep als eerste mijn aandacht. Een blauwe oogschaduw met gouden shimmer? Nee een gouden shift! Ik weet niet waar de naam vandaan komt, maar ik vind deze wel heel mooi. Grijs zie ik niet, blauw ook niet heel sterk, maar wel genoeg goud.

Br♀nx – Single Baked Eyeshadow – Saturn

Een gebakken oogschaduw! Een mooie mix van een aantal kleuren in een mooi patroon. Ik had geen idee wat voor kleur dit zou zijn totdat ik deze swatchte. Het is een beetje bruin met een beetje rode ondertoon. Wel grappig dat dat komt uit oogschaduw dat groen, paars en roze(?) kleuren samen.Ik weet niet helemaal hoe ik de bruine oogschaduw moet noemen. Soms het ik het idee dat hij duochrome is ook. Bruin in het midden en meer rood/oranje aan de buitenkant. Op de swatch zie je dat niet.

Je ziet de shift van blauw naar goud wel heel mooi.


En wanneer ik een look maak met beide oogschaduws, zien ze er heel anders uit dan op mn swatches. In mn crease heb ik Saturn aangebracht. Ik was heel verrast, want de oogschaduw blendde heel makkelijk uit. Het is wel veel zachter dan ik verwacht had. Maar links in mn crease lijkt het veel bruiner en rechts meer rood. En onder mn oog lijkt het wel weer veel donkerder.

Nu weet ik wel waarom het Cool Grey heet. Op mijn bewegend ooglid bracht ik die aan en nu lijkt deze wel grijs. Je ziet het blauwe bijna niet, maar de gouden shimmer ziet er wel heel mooi uit.

Verder gebruikte ik nog een donkerbruine oogschaduw om mn outer v iets donkerder te maken en een highlighter in mn binnenste ooghoek en op mn wenkbrauwbot.

De Cool Grey oogschaduw kost 3,49 en de baked oogschaduw kost 4,49 en is verkrijgbaar bij de grotere kruidvatfilialen of je kan ze online bestellen.

Comments

  1. Reply

    oh wauw 😀 ze zien er wel erg mooi uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published.