Lacquester – Song From A Vampire

De tweede lak van Lacquester uit mn bestelling van laatst is deze roze Song From A Vampire. Dit was een lak waar ik heel erg naar uit keek, maar ik weet niet of ik deze zo mooi vind als ik gedacht had.

De lak is donkerroze met een rode ondertoon. Gelijk vielen me de blauwe en paarse flakies op, want die kon ik me niet herinneren van de foto’s. Maar ja, het was al wel een tijdje geleden dat ik de foto’s zag en misschien had ik het niet goed onthouden? Ik heb even een foto opgezocht om te vergelijken. Misschien zitten er een paar in? Ik weet het niet.

A post shared by ♥ Caroline ♥ (@lacquester) on

Naast blauwe flakies zitten er ook roze/oranje/gele doorzichtige flakies in en holografische glitters. Maar die holografische glitters zie je niet zo heel goed vanwege de flakies. Zelfs in volle zon niet.

Ik wil heel enthousiast zijn over de lak. De kwaliteit prima. Wat ik gewend ben van Lacquester. Maar ik vind de basiskleur niet mooi en de combinatie van de glitters ook niet zo. Ik vrees dat dit een lak is die enkele reis in mn nagellakla gaat en daar niet meer uit komt.

Als ik de lak in de webshop zie is dat een andere lak dan die ik hier heb. Ik heb zelf het idee dat ik meer deze lak heb.

A post shared by ♥ Caroline ♥ (@lacquester) on

Of misschien deze.

2 faced berries :lacquester #lacquester #nailpolish #nagellak #indiepolish #indienailpolish #notd

A post shared by Margriet (@jufmargriet) on

 

Comments

  1. Reply

    super mooie detail foto’s 😀

  2. Reply

    hey, dat is grappig…zie ik ineens mn eigen foto voorbij komen. Ik heb idd ook het idee dat jij een andere lak hebt. Op 1 maart heb ik song from a vampire gedeeld op instagram. Had je die al gezien? Lijkt ook niks blauws in te zitten.

  3. Reply

    Wat een gave nagellak!

Leave a Reply

Your email address will not be published.