Shoplog – Hypnotic Polish, MAC, Illamasqua & Kruidvat

Vorige week zag ik dat bij Hypnotic Polish The Magician van ILNP weer in stock was dus ik sloeg mn slag. Ik had nog een hele lijst aan nagellakken die ik wilde hebben en kon het niet laten om een bestelling te plaatsen. En voor ik het wist had ik ook via marktplaats en bij MAC nog een bestelling geplaatst.

Hypnotic Polish

Ik zat laatst al te kwijlen toen de nieuwe collectie uitkwam. Allemaal mooie holografische lakken en 1 unicorn pee. Maar ja, die was natuurlijk supersnel uitverkocht. Naast het feit dat ik ook echt niet de releasedatum in de gaten had gehouden. Ik keek een beetje rond in de webshop en tot mijn grote verbazing was hij weer in stock. Ja die wilde ik zo graag hebben. Ik bestelde nog drie andere ILNP lakken die hoog op mijn lijstje stonden. Dat werden Rosewater, High Tide en Cabin Fever. Ik heb nog wel meer lakken op mijn lijstje staan van ILNP, maar die komen een volgende keer wel weer.

Verder had ik nog wel een aantal andere lakken op mijn lijstje staan. Zo kijk ik al weken, misschien wel maanden naar Ambrosial van Femme Fatal. Ik ben echt zo blij dat ik deze besteld heb. Te mooi voor woorden! En ook Demogorgon van Illyrian Polish moest ik hebben. Ik had van Femme Fatal al wel eerder besteld, maar van Illyrian polish nog niet. Denk dat ik daar ook wel meer van nodig heb.

ILNP –  Rosewater, High Tide, Cabin Fever, The Magician


ILNP – Rosewater

 


ILNP – High Tide

ILNP – Cabin Fever

ILNP – The Magician

Illyrian Polish – Demogorgon

Femme Fatal – Ambrosial

Marktplaats

Via marktplaats nam ik dit prachtige palette over. Ik had het op britse blogs voorbij zien komen, maar ik vond het met verzendkosten van uit de UK een beetje duur. Ik kwam deze tegen en bracht een bod uit, wie weet. Voor 35 euro met verzendkosten had ik deze binnen. En nog helemaal ongebruikt! Omg. Ik ben verliefd! Er zitten 3 shimmery kleuren bij en de rest is matte. Precies de tinten die ik niet in mn geliefde inglot palette heb. Mooie aanvulling. Hier even een preview van de swatches. Hele fijne pigmentatie. De poeders voelen zo zacht aan.

MAC

MAC had vorige week 20% korting. Ik knipperde even met mn ogen, want het gebeurt echt weinig dat MAC korting geeft, maar vanwege koningsdag was het toch echt zo. Ik bestelde 2 lipsticks waar ik al een tijdje naar zat te kijken en besloot een oogpotlood te bestellen. Een fluidline eye pencil. Ik had geen idee welke ik moest nemen, maar deze kan je omhoog draaien. SUpermakkelijk. Ik kan niet tegen liquid liner, want dan zwelt mn ooglid op en met poeder lukt meestal wel, maar soms met koud weer huil ik gewoon mn eyeliner weg. Mn ogen tranen soms als een gek en dan is poeder zo weg. De eyeliners die ik had waren hard en konden eigenlijk gelijk de prullenbak in, dus ik besloot een nieuwe te kopen en gelijk voor MAC te gaan. Nu met 20% korting kon dat best. Een lijntje ermee zetten is wel even wennen weer, maar gaat prima. Deze voelt zacht en geeft veel kleur af.

Verder kocht ik nog 2 lipsticks. Craving en Bunnybeams. Craving zat ik te twijfelen om te kopen toen ik van Amerika naar huis vloog en ben toen toch maar voor Brave gegaan. Bunnybeams komt uit de Colour Rocker collectie en deze bevat een hoop aparte kleuren. Ik besloot deze roze lipstick met paarse ondertoon te kopen. Deed me wel denken aan Ariande Grande Viva Glam 2, maar die draag ik graag.

Kruidvat

Pas van de week zak ik dat kruidvat 1+1 op alle nagellak had. Ja ik wilde toch wel iets inslaan. Dus ik ben 3x naar de kruidvat geweest en dit is uiteindelijk wat ik allemaal meenam.

NYC Staten Island Blue, NYC Bronx Paperazzi, Catrice Soft Blossom Pink Rolls Roses en Essence Space Stories We Will Spock You (deze is echt holografisch! en heeft een epische naam!)

Essence Miracle Stone (deze heeft hele mooie translucent shimmers!) – vibrant purple – be awesome tonight – flamingo – itsy bitsy blue bikini – electric blue. Ik heb geen idee of ik een van deze lakken al heb en zo toch, dan zijn ze altijd handig in gradients.

Ik was wel heel benieuwd naar de 1 coaters zoals Essence ze zelf noemt. Hoe awesome zou dat zijn. Een lichtroze en een gele lak die met 1 laagje dekken. Gimme! Instant Friendshi, Instant Fun en Instant Summer.

 

Wat heb jij als laatste gekocht? Of wat staat hoog op je lijstje?

Comments

 1. Reply

  die ILNP lakken zien er super uit ;D

 2. Reply

  Gave lakken allemaal zeg

 3. Reply

  die palette lijkt heel veel op de namaak van alie zit een licht verschil in met het origineel.

 4. Reply

  Ohhhh wat een heerlijke aankopen!! Prachtige lakken heb je gekocht!

  Heb mezelf verwend met het cheek palette van Benefit. ZO blij mee! 1+1 aktie heeft me 6 lakken opgeleverd van Sally Hansen, de nieuwe lijn met Argan olie. Ohhh ja en Coloupop is onderweg??

 5. Reply

  […] inhouden. Deze lak bleef mijn oog grijpen en moest dan ook bij mn eerstvolgende bestelling. Nuja dat was deze van laatst. Ik wilde deze heel graag snel dragen, maar voor ik met dit lekkere weer eenmaal zin had om de […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.