Barry M – Molten Metals – Blue Glacier, Gold Digger & Copper Mine

Nou is mei al even geleden, maar toen ik in London was heb ik een beetje beauty geshopt. 5 lakjes en een concealer. Tot nu toe lagen mn Molten Metal lakken een beetje vergeten nog in mn la. Oeps. Nou heb ik een van de lakken sinds mei al op mn teennagels, maar heb de rest van de lakken nog niet opgehad.

Blue GlacierIk heb met deze even in mn handen gestaan. Vond ik de kleur wel mooi genoeg? Ik deed em uiteindelijk toch maar in mn mandje. Ik geloof niet dat ik een lak heb die hierop lijkt.

De lak heeft drie laagjes nodig om dekkend te worden. Dit soort lakken bestaan uit een relatief transparante basis en daarin heel veel soort miniglitters. Die hebben iets meer nodig voordat ze dekken, maar ze zijn wel superreflectief en geven een soort spiegelend effect.

Het mooie aan de lak vind ik de glitters toch niet 1 kleur zijn, maar als je goed kijkt het meerdere kleuren zijn. Het meeste is wel ijsblauw.

 

De lak vroeg er gewoon om om erover gestempeld te worden. Ik pakte een voor mij nieuwe imageplate erbij. BPL015. Ik gebruikte deze plate voor alle drie de lakken die ik hier laat zien. Ik gebruikte het derde design en BP stempellak nummer 7; kobaltblauw.


Gold DiggerDeze koele gouden lak vind ik heel mooi. Volgens mij bestaat deze uit zilveren en gouden miniglittertjes. ALs je goed kijkt kan je ze zien zitten. Al deze lakken zijn nog wel een beetje streperig maar dat heeft ook een klein beetje te maken met hoe je lakt. Ik ben er duidelijk geen ster in. Ook na drie laagjes niet, maar dan is die wel dekkend.


Ook voor deze lak gebruikte ik imageplate BPL015. Dit keer met Born Pretty Stempellak 13; een oud roze lak. Ik weet niet precies wat het voorstelt. Misschien vleugels van een libelle oid. Ik vond het wel een mooi patroontje en de kleuren vond ik wel mooi bij elkaar passen.

Copper Mineik heb bij deze lak het idee dat deze roder is op mn nagels dan in het flesje. Ik vind het wel een mooie lak, maar weet niet of ik deze vaak zou dragen. Dit zijn wederom 3 laagjes. Koperkleurige miniglitters met zilveren er tussendoor.


Toen ik zat te twijfelen met welke kleur ik eroverheen moest stempelen.. ging ik voor lichtroze. Dat is Born Pretty stempellak 16. Ik had geen idee of het echt mooi zou worden, maar het werd zoveel mooier dan ik dacht. Ook voor deze gebruikte ik stempelplaat BPL015, maar dan een design van de onderste rij volledige stempels.Als finishing touch nog een roze glitter erbij. Ik vind dit denk ik de mooiste combinatie van de drie.

 

Comments

  1. Reply

    oeh ik vind de finishes er wel erg stoer uit zien 😀 gaaf ook met die stamps er op!

  2. Reply

    […] maar waar ik nog niets mee gedaan had. Oeps. Ik heb deze lakken van Barry M in mei gekocht, deel 1 stond in augustus pas online. Ja, ik had nog een deel 2 en die zie je dus pas […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.