Aura by Swarovski

Met kerst doen we altijd wel kadootjes, maar eigenlijk alleen binnen ons gezin. Ik was dan ook meer dan verbaasd toen ik bij mn tante op bezoek was met kerst en ik een kadootje kreeg. Ze had iets bijzonders voor me. Een swarovski lipgloss.Het is niet de gewone Aura editie, maar die uit de trouwcollectie? Collection mariage.In plaats van wit is deze verpakking leuk roze. Niet alleen het doosje waar de lipgloss in zit, maar het doosje daar weer in ook.

Je zal het zien, de klavertjes vier is het thema van deze lipgloss. En wat ziet het doosje er mooi uit. Je kan het zo vaak open en dicht doen en dan houd het gewoon de vorm.Doet me een beetje denken aan een waterlelie.

En als je het kleinere roze doosje opent, zit daar nog een doosje in. Dit zilverkleurige doosje zit wel aan het roze doosje vast. Wel een leuk idee dat je doosjes blijft uitpakken. Geeft toch een heel chic gevoel. Maar dan lijkt de lipgloss in ene wel heel klein zo door de grote verpakking.


Wat een eyecatcher als je de lipgloss er eenmaal uithaalt. Het kristal bovenop trekt gelijk de aandacht. Prachtig geslepen en zo heb je gelijk het idee dat je in het doosje kan kijken. Mijn eerste gedachte was ‘pfoe wat zwaar’. De lipgloss ligt op een houdertje en eronder zit dus een lang lint zodat je deze ook nog als ketting kan dragen. Ik weet niet of ik dat vaak zou doen, want het is gewoon echt heel zwaar. Na een paar uur om je nek merk je dat echt wel. En hij komt dus overal tegenaan omdat het lint zo lang is. Hij hangt namelijk bijna op mijn navel. Ik heb de lipgloss voor de foto maar op het dekseltje gelegd, want de onderkant is niet vlak, maar bevat ook een puntje en daarom lag deze voor de foto niet recht.

 

Zo zie je een beetje hoe groot de lipgloss echt is. Of misschien meer hoe groot de doosjes eromheen. Supermooi verpakt, maar toch krijg ik ergens het idee dat het half luxe is en half nepperij. Maar ik geloof best dat in de lipgloss 1,3 gram zit. Het deksel sluit magnetisch en is daardoor eigenlijk best lastig open te krijgen. Je moet best wel hard drukken om deze open te draaien. Aan de onderkant van de klavertjes vier zit nog een klein spiegeltje. Dat zag ik later pas. Deze is denk ik net zo groot als de pan van de lipgloss.

Supermooie verpakking. Voelt erg luxe aan, maar het gaat natuurlijk om de lipgloss zelf. En ja. Ik weet niet zo goed hoe ik het moet omschrijven. Ik vond het eigenlijk best tegenvallen. De glitters, de gemalen kristallen zijn heel mooi en zie je goed zitten op je lippen. Maar de gloss zelf voelt heeel dik en gelei-achtig aan. Ik kreeg een beetje het gevoel van kindermakeup. Het kleeft namelijk ongelofelijk. En echt glossy is het ook niet. Het is meer de shimmers van een lipgloss maar dan het effect van lipbalm op je lippen.

Is dit een miskoop (ook al heb ik em niet zelf gekocht)? Weet ik niet. Ik moet gewoon mijn verwachtingen echt bijstellen. Ik moet nog wel wennen dat ik mn haar regelmatig uit mn lipgloss moet halen. Als vervanging van mn libalm doet deze het prima. Mn lippen worden fijn gevoed, maar ik heb meer het idee dat mn lippen makkelijk op elkaar blijven plakken dan dat er echt iets op mn lippen zit. Opzich geen heel slecht product, maar gezien de prijs. Ik heb een beetje het idee dat je toch zo’n 60 euro neerlegt voor zo’n lipgloss en dat vind ik de gloss zelf echt niet waard. Je koopt natuurlijk ook wel iets van swarovski en er zit ook nog een groot kristal in de hanger. Ik ga em natuurlijk wel gebruiken, maar wanneer deze op is smelt ik gewoon een ander product in de pan.

Comments

  1. Reply

    Wat ziet het er prachtig uit! Wat een mooi en luxe cadeau zeg, erg lief van je tante.
    Jammer dat de Gloss tegenvalt, maar je hebt wel een prachtig pronkstukje 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.