#31DC2018 – 07 Zwart Wit – Black Flowers

Zwart wit is niet altijd een thema wat lukt bij mij, maar of ik vind de nailart heel mooi, of heel lelijk. Die van vorig jaar vond ik helemaal niets, die van dat jaar ervoor vond ik heel goed gelukt. Ik had eerst een andere nailart gemaakt, maar die bewaar ik liever voor later in de challenge. Toen had ik nieuwe inspiratie nodig en die vond ik in de vorm van deze post op pinterest.

 

Mijn nailart uit eerdere jaren. Je kan op de plaatjes klikken voor een grotere foto.

2012 – 2013 – 2014

2015 – 2016 – 2017

Ik begon met Essence Black to Black. Een nagellak met heel veel shimmers die matte opdroogt. Daarna mengde ik wit met doorzichtige nagellak en om eerlijk te zijn ook een beetje nagellak remover. Met een bol kwastje maakte ik bladvormige afdrukken. Doordat de doorzichige gedeeltes overlappen is het centrum dikker.

Daarna maakte ik met wit de randen van de bladeren, bracht ik wat glitters aan en maakte witte stipjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.