#31DC2018 – 06 Violet – Black Panther

Het duurde even, ik heb in Augustus eindelijk Avengers Infinity Wars gekeken. Begin van het jaar bezig geweest met alle superhelden films te kijken. Ik vind ze wel leuk, maar ben geen supergroot fan. Ik snap nooit waarom alles kapot moet, dan denk ik ‘zulke helden zijn het dus toch niet’. Een van de leukste superheldenfilms vond ik toch Black Panther. Toen ik Infinity Wars aan het kijken was, maakte ik toch een mental note bij zn outfit. Ik vond deze namelijk heel cool en dacht gelijk dat het een leuke nailart zou zijn.

Ik begon met Illamasqua Faux Pas. Een prachtige donkerpaarse lak die in 1 laagje dekt en matte opdroogt. Ik vind het zo’n fijne lak. Ik tekende eroverheen met Barry M Heather. Een icy licht roze lak die semi matte opdroogt. Ze noemen de lak een Silk, dus iets er tussen in. Hier heb ik er nog een topcoat overheen gedaan.

Mijn nailart uit eerdere jaren. Je kan op de plaatjes klikken voor een grotere foto.

2012 – 2013 – 2014

2015 – 2016 – 2017

Mja omdat beide lakken die ik gebruikte matte zijn, vond ik het toch leuker om nog een matte topcoat overheen te doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.