ABC – R is for Reciprocal

Reciprocal is een moeilijk Engels woord voor wederkerend of wederzijds. Meestal gebruik je het wanneer bijvoorbeeld een goede daad terug gedaan wordt. Maar in dit geval wijst het op een gradient die terugkeert. En wel in de tegenovergestelde richting.Als ik het me goed herinner is het een nailart vorm die ik als eerste zag bij My Simple Little Pleasures en later door Simplynailogical groot gemaakt werd. Een nailart vorm die ik heel leuk vind, maar eigenlijk weinig maak. Want het is toch wel een karwijtje. Een gradient maken. Die goed laten drogen, striping tape erover plakken (dus je moet zeker weten dat je basislaag droog is) en dan de gradient er andersom nog een keer op maken. Het resulteert soms in een best dikke nailart die maar lastig droogt. Gelukkig niet met dit hete weer, want mijn nailart was droog voor ik het wist. Met de nodige bubbels die ik er heb proberen uit te shoppen.

Comments

  1. Reply

    Looks good 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.