31DC2019 – 04 Groen

Ik wilde graag meer Harry Potter nailarts maken, maar hoewel ik een grote potterhead ben, weet ik toch nooit zo goed wat voor nailart ik moet maken.Nu kwam mn inspiratie uit een gekke hoek en ik moet zeggen dat ik de nailart goed gelukt vind. Ik ben nooit goed geweest in realistische portretten maken. Ik kan nooit iets foto achtig namaken op mn nagels. Mijn nailart is altijd abstract en kleurrijk. Dus dit is voor mij wel leuke stap voorwaards en toch even leuk dat ik het niet compleet verleerd ben.

2012 – 2013 – 2014 – 2015 – 2016 – 2017 – 2018

Voor deze groene nailart raakte ik geinspireerd door Harry Potter. Ik kreeg het idee doordat ik Wizards Unite speel. Ik kwam een mimbulus mimbletonia regelmatig tegen en daarna een groepje bowtruckles tegen toen ik bedacht dat deze allebei groen waren. Ik moest even zoeken, maar er waren vast nog wel meer groene fabeldieren. Ik zocht een beetje en voor ik het wist had ik deze vier.
Mimbulus mimbletoniaMandrakeGrindlylowBowtruckle.


een sceenshot dat ik maakte van het spel

Heb ik meer potterheads hier? Anders heb ik nog wel een paar leuke feitjes.


Neville nam zn Mimbulus mimbletonia mee aan het begin van zijn 5e jaar. Als je in de plant knijpt, krijg je stinksap.


Mandragora of Mandrake. Zoals we leren van Hermione in hun tweede jaar. Ik denk dat dit wel een van de bekendste scene’s uit de film is.


In het vierde jaar doet Harry mee aan het Triwizard Tournament en wordt hij tweede. Grindlylows (of wierlingen) zijn de wezens die Harry omlaag trekken wanneer hij ook Giselle wilt redden en hij ze met een spreuk van zich afblaast.


Pickett! Of nuja, wat ervoor door moet gaan.

En ik kon het niet laten om het nog matte te maken.

Comments

  1. Reply

    This is such a cool and amazing mani 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.