31DC – Delicate – More Spifster

Na 2 dagen radiostilte eindelijk weer een nailart. En niet omdat ik niet aan het proberen was, maar omdat ik wel een nailart online wil zetten waar ik tevreden over ben. Misschien komen mijn pogingen nog eens online. Maar ik wil gewoon blij zijn met wat ik maak. En dat was ik niet. Ik raakte er gefrustreerd door en dat ging nog eens extra tegen zitten. Ik blijf de challenge elk jaar doen omdat ik mezelf wil pushen. Met hetzelfde thema iets heel anders maken. Steeds grijp ik naar roze en wit bij dit thema en daar ben ik wel klaar mee. Niet omdat ik de combinatie niet mooi vind. Nee die vind ik wel onwijs mooi. Maar ik wil andere dingen maken. Ik wil mezelf dwingen nieuwe dingen te proberen. Nieuwe technieken. Nieuwe ideen te verzinnen.


Maar ja, als ik niet aan kant en licht roze denk bij delicate. Wat dan wel? Bij delicate denk ik aan kwetsbaar, maar toch elegant. Ik wilde iets simpels, maar toch mooi maken. Dat werd nog een uitdaging.

Laatst probeerde ik een nailart van Spifster na te maken en ik weet dat ze enorm uit kan pakken en dat ze ook hele simpele nailarts kan maken. Nuja, simpel ogende. Rechte lijnen maken of perfect ovale vlakken blijken toch nog lastiger dan je denkt.


Leave a Reply

Your email address will not be published.