Urban Decay – Vice Lipstick – Exhibition

Toen ik laatst een weekendje in Nice was kwam ik een Sephora tegen. Ohja, die hebben ze in Frankrijk nog wel. Ik heb er een rondje gelopen en ik zag sale bakken liggen. Tuurlijk ik heb niets nodig enzo. Maar ik wilde toch even neuzen. Daar kwam ik Vice lipsticks tegen van Urban Decay. Behalve oogschaduw paletten ken ik eigenlijk niets van UD, dus ik wilde wel wat uitproberen.


Een van mn favoriete lipsticks is de Mac Ariana Grande 2. De paars roze lipstick vind ik mezelf heel mooi staan, dus toen ik deze Vice Exhibition zag liggen voor de helft van de prijs nam ik deze graag mee. De verpakking doet een klein beetje pijn, want wie snijd er nou weer lipsticks kapot?


De huls heeft een prachtig donker grijze shiny huls en de basis van de lipstick is dan weer goudkleurig. Ik vind de kleuren niet helemaal bij elkaar passen, maar de huls ziet er wel mooi uit. Ik had in de winkel nog even gekeken dat de lipstick niet al gebruikt was. Een medewerkster vertelde me in snel frans dat ik de lipstick niet mocht gebruiken voor ik em kocht. Dus ik heb in mn steenkolenfrans verteld dat ik wel een ongebruikte lipstick wilde kopen.

De swatch vind ik al heel mooi. De kleur is mooi helder en intens. Brengt fijn romig aan. Ook al is het een matte lipstick. Urban Decay noemt het een comfort matte. Hij draagt wel heel comfortabel, maar trekt nogsteeds in de lijntjes en accutueerd velletjes.Ik hou van deze kleur. Brengt makkelijk egaal aan en draagt heel fijn. Je voelt de lipstick zeker zitten. Het is een zacht laagje op je lippen. Smeert ook makkelijk uit, ook als je met je lippen over elkaar beweegt. Wanneer deze slijt, heb ik wel een hele gekke paarse lipliner op, en dan is de rest weg. Daar moet ik wel aan blijven denken met zo’n kleur lipstick op.

Om eerlijk te zijn ervaar ik geen specialere formule, omdat het Urban Decay is. De draagtijd is voor mij normaal. Na een hapje en drankje gewoon even kijken. Soms moet ik het wel bijwerken, maar niet altijd. Voor de prijs vond ik het nu wel leuk. Normaal kost deze lipstick 19,99 en nu was deze voor 9,99.

Leave a Reply

Your email address will not be published.