Catrice – Dazzling Lip Colour – C05 Bronzed Reflection

Naast mijn liefde voor nagellak heb ik inmiddels ook een flinke liefde voor lipstick ontwikkeld. Ik hou van lipsticks die ik dagelijks kan dragen, maar ook die heel apart zijn. Ik heb paars, donkerbruin, inmiddels ook zwart, Toen Catrice kwam met een gradient huls was mn aandacht al gewekt en toen ze nog eens een aantal hele bijzondere kleuren hadden.. moest ik er wel een meenemen. Dat is niet het enige uit de collectie meenam. De collectie heeft een peel off basecoat waar ik niet zo heel lovend over ben en holo glitter die ik nog niet gebruikt heb.


De huls is wauw. Catrice, dat hebben jullie goed gedaan. De glitters die langzaam overlopen. Het ziet eruit als een kerst collectie, maar hij lag volgens mij pas in het nieuwe jaar in de schappen. Of ik ben gewoon onwijs laat? Ik nam maar 1 lipstick van de 5 mee. Geen idee of ik daar spijt van heb. Ik ben vooral voor charmant gegaan. Lila is niet een kleur die ik vaak zal dragen. Donkerroze met paarse gloed ook niet. De naam klopt in mijn ogen niet helemaal. De lipstick is volgens mij donkerrood en heeft weinig te maken met brons.


De lipstick voelt wel romig aan, heeft een beetje een gekleurde balsem idee, en zit bomvol glitters die je een beetje voelt. Maar de lipstick dekt niet compleet. Op mijn hand lijkt van wel, maar op mn lippen zie je van niet. Ik kon niet helemaal inbeelden hoe de lipstick me zou staan toen ik de lipstick in de winkels swatchte.Ik weet niet of het een kleur is die ik vaak erbij zal pakken. Ik vind het een kleur die me er ouder uit laat zien. Nou is het ook meer dat ik al een look gemaakt had voor ik bedacht dat ik deze lipstick op de foto wilde zetten. Dus dat match al helemaal niet. Maar door de glitters gaat de lipstick wel in de lijntjes zitten. als je met je lippen over elkaar wrijft, is de lipstick ongelijkmatig verdeeld en zal het er mss links donkerder uitzien dan rechts.Ook is de lipstick niet heel erg langhoudend. De glitters blijven aan alles plakken, en dan vooral ook je glas, broodje of vork.

En omdat ik er toch nooit een aparte post voor zou maken; hier een close up van mn look. Ik vind het wel leuk om fellere kleuren te dragen. Nou matchte de look met mn jurk die ik op dat moment aanhad. Ik begon met mn nieuwe Illamasqua kleuren en pakte daar een aantal van Inglot bij.

Comments

  1. Reply

    deze kleur is zo mooi 😀 en love je ooglook!

Leave a Reply

Your email address will not be published.