New In – Sieraden van Mint Chocolate

Ik ben mn blog nog niet vergeten hoor, maar ik heb de laatste tijd gewoon niet zo veel zin om te bloggen. Tussen werk en mn nieuwe relatie door en naast het feit dat al mn nagels afgebroken zijn heb ik geen zin gehad om mn nagels dan ook maar te lakken. Erg eh. Vandaar nu dan ook iets anders waar ik wel onwijs enthousiast over ben! Nieuwe sieraden!


Ik heb ooooooit wel eens met fimoklei gewerkt, maar al snel deden mn handen veel te zeer om er nog iets moois mee te kunnen maken. De webshop Mint Chocolate heeft de meest prachtige creaties met fimo klei. Echt gewoon wauw. Maar wauw en nog eens wauw. Als je me niet gelooft.. kijk deze foto’s maar!

http://mintchocolate.org/spring/red_roses_necklace

A photo posted by Kristina-polymer clay artist (@mint_chocolate_art) on

Dit is Kristina, de eigenaresse van de webshop. Ziet ze er zo niet uit als een Disney prinses?

Peony pendant

A photo posted by Kristina-polymer clay artist (@mint_chocolate_art) on

Phisalis pendant Material:polymer clay Worldwide shipping Order on mintchocolate.org

A photo posted by Kristina-polymer clay artist (@mint_chocolate_art) on

White garden bracelet-30 Eur Size: 19,5 cm Material: polymer clay Wordwide shipping Order on mintchocolate.org

A photo posted by Kristina-polymer clay artist (@mint_chocolate_art) on

35eur http://mintchocolate.org/gradient-pink-bracelet

A photo posted by Kristina-polymer clay artist (@mint_chocolate_art) on

Ik vond kiezen dan ook erg moeilijk en hield mijn eerste bestelling wat klein. Ik begon met witte roosjes. Kijk dan, ze lijken gewoon net echt.Ik ben voor de witte gegaan, want dan kan ik ze binnenkort ook naar een bruiloft aan.

Maar op mn oren vond ik ze toch groter dan ik dacht. Maar past prima, en ik voel ze bijna niet. Ze zijn zo licht. Ik ben zo bang dat ik klunzig ben en ze stuk maak.

Mijn favoriete fruit zijn frambozen, dus deze mochten niet ontbreken. En ook deze zijn net echt. Misschien dat echte frambozen nog iets rozer zijn, maar dat hangt er ook maar net af hoe rijp ze zijn denk ik. Ze zijn ook gewoon hol, maar voelen wel heel stevig.

Ook deze zijn superlicht. Het enige wat ik voel is dat ze kunnen bewegen. Ik vind ze zo cool! ik kon niet kiezen welke ik als eerste moest indoen, dus heb ik maar gewoon de framboos en bosbes tegelijk ingedaan. Maar goed dat ik 3 gaatjes in elk oor heb, want naast elkaar was te dicht op elkaar.

Hoe perfect zijn deze bosbessen?


En nog superlief.. ik kreeg er nog een paar bij. Ik zat er nog over te twijfelen, maar dan had ik eigenlijk weer tot kerst moeten wachten om ze te kunnen dragen. Zo schattig deze pepermuntjes.


Ik heb nu hele kleine sieraden gekocht bij Mint Chocolate. Elk paar oorbellen dat ik hier heb is tussen de 6 en 8 euro geloof ik. Nou dat ben je ook makkelijk bij de Six of Bijou Brigitte kwijt. Kristina maakt ook armbanden, kettingen, ringen, broches, en haaraccesoires. Paddenstoelen, bramen, uiltjes, abrikozen, rozen. Ik wil eigenlijk alles wel.

Comments

  1. Reply

    Wat gaaf zeg en wat een mooie creaties!

Leave a Reply

Your email address will not be published.