MAC Nutcracker Sweet Red Lip Gloss Kit

Thuis vieren we Sinterklaas niet echt merr en met Kerst is mn broertje met zn vriendin op wintersport. Dus vieren we er iets tussenin. Ik had een hele lijst gemaakt met van alles dat me wel leuk leek, maar ik had deze set echt nooit verwacht. Ik ben echt verwend en verrast!

 Ik vind het superleuk verpakt. Alles van de Nutcracker collectie heeft van die roze met paarse strepen, een gouden rand en zwart met mooie ruitprint. Zo leuk dat ze dat ook naar de doppen van de glasses hebben doorgevoerd.

Deze set bevat 1 dazzleglass en 3 cremesheen glasses. Dat betekent dat er 1 doorzichtig is en 3 een kleur hebben. Ik vind het leuk dat ze zo variatie geven in de set.  Doorzichtig met glitter, roze, felrood en donkerrood met glitter.


Van links naar rechts zie je Phiff!, Galaxy Rose, Gumdrop and Courting Chic.

Kggcru

Dazzleglass – Phiff!

In deze set zit dus dazzleglass en dat is de eerste die je uit de set haalt. Ik ben altijd benieuwd geweest naar een dazzleglass. Was dat dan een speciale lipgloss? Deze bevat supermooie glittertjes en heeft een kwastje als applicator.

Ik denk omdat het een MAC product is had ik verwacht dat ze superfijn zouden zijn, meer als water en niet kleverig. En daarom was ik een beetje verrast op de verkeerde manier. Het is een vrij dikke substantie en kleeft als de heimieter. Het is wel zo’n lipgloss waarbij je haar in een staart moet omdat het anders vast zit.

Cremesheen Glass – Galaxy Rose

Ik wist niet of ik hier ook een kwastje zou krijgen maar je hebt hier gewoon een sponsapplicator. Of een doe foot zoals ze dat in het engels noemen. Dat vind ik zelf al een stukje fijner aanbrengen.


Cremesheen Glass – Gumdrop

Jgfc


Cremesheen Glass – Courting ChicHfvbus
Comments

  1. Reply

    Wauw zulke prachtige kleuren!
    Schitterende giftset.

    Xoxo

  2. Reply

    oehh die rode <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.