Wishlist 2019

Ik ben een ekster en ik heb altijd dingen die ik nog heel graag wil hebben, maar toch niet koop en maar gewoon mn ogen uitkijk. Dus ik dacht, laat ik eens een lijstje maken.

Camera

πŸ’• Compacte camera -zoiets-

Ik vind mn grote Canon 500D zo’n gedoe om mee te slepen. Hij is groot en zwaar als ik ’em de hele dag door de stad moet slepen en ik wil iets makkelijkers. Iets kleiners. Iets wat ik zo in mn zak kan steken. Tevens, nu als ik fotos van looks wil maken is het de grote gok maar raak show. Met een opklapschermpje hoop ik dat dat een stuk makkelijker zou zijn. Dit zou nou eens een leuk verjaardagskado zijn.

Ik heb geen specifieke voorkeur nog voor een camera. Ik heb in het verleden ook een Panasonic Lumix gehad en was er heel tevreden mee. Ik heb nu eigenlijk maar een foto uitgekozen, maar ik heb een paar eisen aan de camera. Ik wil er een met een klapbaar schermpje. Ik wil eigenlijk niet veel meer uitgeven dan 300 euro. Ik wil wel enigsinds wat optische zoom hebben. Als ik nu rondkijk kom ik bij zo’n camera uit.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Panasonic LUMIX Nederland (@panasonicnl) op

 

Make Up

πŸ’• Illamasqua Artistry Elemental palette
Mijn favoriete palette of all time is het Illamsqua Veritas Rose Gold palette. En iedere keer dat ik dit Elemental palette zie denk “ohh dit is het zusje ervan en een supermooie aanvulling”, maar ik heb het idee dat de kleuren er onwijs veel op lijken, maar toch wil ik em.

πŸ’• Het Experimental palette (met regenboogkleuren) wil ik eigenlijk ook wel, maar ik denk dat ik er al 3 kleuren van heb in mono’s.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Illamasqua (@illamasqua) on

βž• Suva Beauty Hydra FX Eyeliner Dance Party UV
Suva Beauty heeft neon eyeliners! En ik wil de gele en de roze.

βž• NYX Ultimate Eye Shadow Palette in Brights

βž• Viseart mono oogschaduws
space dust
moon
sunlight
En nu maar hopen dat ze ook naar Boozyshop komen.

πŸ’• Inglot Jennifer Lopez
De collectie is al een jaar oud. Ongeveer een jaar geleden kocht ik mn eerste 4 oogschaduws. Twee weken geleden kocht ik mn 2e 4 oogschaduws. Eigenlijk wil ik ze allemaal, maar ik heb er nu 8 van de 20, en ergens wil ik er nog 5. Het is aangekondigd dat de collectie nu niet meer gemaakt wordt. Dus de voorraad die er is, is het laatste. En daarom is de collectie nu met -25% te krijgen. Dus in plaats van 9 euro per oogschaduw, kosten ze nu 6,75 per oogschaduw. Ik heb Pink Satin, Deep Amethyst, Olive, Sienna, Crimson, Taupe, Pumpkin en Copper. πŸ’• Op mijn lijstje staan Ivory, Honey, Eggplant, Rich Gold, Bordeau. Op de foto hieronder staan alle oogschaduws uit de collectie. Die met een hartje wil ik en die met een ster heb ik. Eigenlijk wil ik ze allemaal, maar dat is iets te prijzig.


Screenshots van inglot.nl

βž•Β Inglot Partylicious collectie
Inglot heeft 10 nieuwe glitter creamy oogschaduws uitgebracht en ook al heb ik ze nog niet zelf gezien, ik denk wel dat ik ze allemaal wil. Mn portomonee niet geloof ik. De collectie bestaat uit

701 Just Chillin – 702 Hustle’n’Bustle – 703 Lights On – 704 Go For It – 705 Cheers
706 Night Out – 707 Reunion – 708 Dance Floor – 709 Party Killer – 710 Easy Going

Frobelspul

πŸ’• Stempel hulp

πŸ’• Aquarelverf palette met veel napjes

πŸ’• Distress oxide inks en/of Distress Inks
Er is een verschil tussen Distress Inks en Distress Oxide Inks, maar wat het precies is weet ik niet. Ik heb er geen, en ik heb er best wat filmpjes over gezien, maar ik kan niet zo opnoemen wat de verschillen zijn. Ik zou ze best willen uitproberen. Ik vind mini’s met meer kleuren leuker dan grote inkpads.

Harry Potter and other nerd stuff

πŸ’• Harry Potter Snaai 3D puzzel

πŸ’• Harry Potter Lego 2019

Vorig jaar met mn verjaardag kreeg ik van Alex twee grote Harry Potter sets van het kasteel. Holy effing smokes. Ik had hem 1x laten zien dat ze nieuwe sets zouden uitbrengen en hij heeft me flink verrast. En weer helemaal ine en lego mood gekregen. Daarna kocht ik de nieuwe quidditch set, en een neppe lego trein. Met sinterkerst kreeg ik de koets en de koffer en ik was helemaal happy. Nu moet ik eigenlijk een betere display manier vinden, want het staat een beetje op elkaar. (Verder kwam er nog een MEGA kasteel van 500 euro uit die ik niet heb, en aragog’s lair. Maar ik heb de oude aragog nog en ik weet niet of ik die set zou kopen. Hoeveel lego spinnen heeft iemand nodig?).

Dit jaar komen er een aantal nieuwe sets uit. De kloktoren met yule ball, Hagrid’s Hut (nummer 4) met buckbeak’s resque, the knight bus, Beauxbaton koets, Hungarian Horntail uit het triwizard tournament, Expecto Patronum, een sorteerhoed/corridor 2 in 1 set, en een advent kalender met 7 minifiguren.

Op mijn verlanglijstje staanΒ πŸ’• de Kloktoren, πŸ’• knight bus,Β πŸ’•de draak, de koets,Β πŸ’• de patronus.

πŸ’• Een BB8 actiefiguur

Leave a Reply

Your email address will not be published.