Look – Electric Blue

Een van de paletten die ik een paar jaar geleden graag wilde hebben was het Urban Decay Electric palette. Ik vond de blauwe oogschaduws zo mooi. Maar om eerlijk te zijn heb ik het palette niet superveel gebruikt. Ik heb een aantal looks met de blauwe kleuren gemaakt, en verder heb ik de andere tinten eigenlijk nooit gebruikt. Ik vond dat daar maar eens verandering in moest komen. Ik hou van felle kleuren. Ik wilde een aantal kleuren gebruiken die ik daarvoor niet gebruikt had.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dit prachtige palette staat vandaag online!

Een bericht gedeeld door Lin van T (@linvant) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een look gemaakt met het electric palette 💕

Een bericht gedeeld door Lin van T (@linvant) op

Het leek me wel grappig om oude foto’s die ik op instagram heb staan ertussen te gooien. Hoe anders deze look is van toendertijd. Wel leuk om te zien hoe anders mn looks zijn 4 jaar later.

Ik begon met mn Urban Decay Primer Potion. Ik begon met Savage (de neon roze) net boven mn crease. Ik bracht meer pigment aan net boven de crease en met een schone blendingkwast vervaagde ik dat naar boven uit. In de crease bracht ik Urban aan. Een shimmery paars. Echt een Urban Decay paars. Daar waar het mengt met Savage is het bijna matte en daar waar ik het op zich heb aangebracht ik het heel shimmery. Grappig. Wat wel jammer is, is dat Savage echt lang niet zo neon overkomt op beeld als in het echt. Savage is wel een van de tinten waarvoor gewaarschuwd wordt dat je deze niet direct naast je oog moet aanbrengen. Samen met Slowburn, Jilted, en Urban. Ik zal waarschijnlijk een witte basis moeten gebruiken.

Nadat ik wat NYX Above & Beyond Full Coverage Concealer CJ03 Light Pale op mijn bewegend ooglid aanbracht, blendde ik de randjes met Urban. Midden op mn bewegend ooglid bracht ik Fringe aan; een prachtige teal kleurige shimmery oogschaduw. Nuja ik zeg wel oogschaduw, maar technisch gezien zijn het ‘pressed pigments’. In mijn binnenste ooghoek bracht ik Inglot 33 aan en rond mn traanbuis en op mn wenkbrauwbot Inglot 26. Ik weet niet zo goed of ik deze concealer wel moet gebruiken, want ik heb echt het idee dat het een hele dikke laag op mn bewegend ooglid is. Het voelt wel ok aan, maar het ziet er echt dik uit op de foto’s. Mn ooglid heeft van nature allemaal rimpels, maar deze worden nu onwijs benadrukt.

Met Kiko Super Colour 106 zette ik een lijntje boven mn wimperrand en langs de rand waar ik mn cut crease maakte. Uiteindelijk besloot ik deze twee lijnen te verbinden waardoor het een grafische eyeliner werd. Ik bracht Inglot 108 cream concealer aan, en sette dit met een mix van Essence – Cubanita Baking & Banana Powder en Essence – Little Beauty Angels Colour Correcting Anti-Dullness Loose Setting Powder. Ik bracht Urban en Savage ook aan onder mn onderste wimperrand. Ik bracht nog L’Oreal Volume Million Lashes Feline op mn wimpers aan en daarmee was de look voor mij klaar.

Ik bracht Make Up Studio Compact Earth Powder M1 als bronzer onder mn jukbeenderen aan en op mn slapen. Ik bracht MAC Starwonder aan op mn wangen.

Comments

  1. Reply

    […] waren mn ogen nog een beetje verkleurd van Urban Decay. Ik zou anders echt geen roze op mn wenkbrauwbot hebben aangebracht. Verve en Artemesia in de […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.