Look – Pop of Yellow

Een tijdje geleden kwam het Anastacia Norvina palette uit en ik zag het overal. Ik vind het een mooi palette, maar gezien ik al redelijk wat tinten uit het palette al had, is het niet iets wat ik aan ga schaffen. Ik had genoeg paarse oogschaduw die ik eigenlijk weinig gebruikte. Tijd om daar verandering in te brengen. Ik reorganiseerde mn paletten een beetje en kwam op dit palette uit. Ik vind het palette er mooi uitzien en sinds ik het gemaakt heb, heb ik het nog nauwelijks gebruikt: Ik vond het wel een mooie basis om te beginnen.

Ik begon met mn basis: eerst bracht ik de Catrice Prime and Fine Nude Glow Primer aan. Om eerlijk te zijn weet ik niet of ik de primer zo fijn vind. Er zitten shimmertjes in waardoor je een subtiele glow krijgt, maar ik heb niet het idee dat de primer verder echt iets doet. Het brengt makkelijk aan, voelt wel een beetje kleverig aan. Ik merk niet echt duidelijk verschil tussen wanneer ik het wel en niet aanbreng.

Ik besloot te gaan voor de Rimmel Wake Me Up foundation. Ik heb de foundation al heel lang -lees anderhalf jaar ofzo- niet meer gebruikt. En ja, ik heb eerst nog getest of deze nog goed was! Rook prima, en voelde ook normaal aan. Denk dat het toch scheelt dat het een pompje heeft waarmee je het product bv op je hand kan aanbrengen ipv een applicator die in de foundation zit -net zo als bij lipgloss-. Ik poederde af met een wat ongebruikelijke keuze, maar wel een poeder die ik niet zo veel gebruik: mn MAC Star Trek Trip The Light Fantastic Pressed Powder in Luna Luster. Ik heb de lichtste en de poeder ziet er supermooi uit, maar is ook onwijs glitterig. Als highlighter is het niet echt handig, want dan heb ik eigenlijk een hoop glitters op je wang in plaats van een mooie glow. Ik vind dat niet mooi. Ik ben groot Star Trek fan en ik wilde zo graag iets uit de collectie hebben. Na het zien van de foto’s wilde ik dat poeder en dacht er eigenlijk niet over na dat het poeder misschien niet practisch kon zijn. Dit is mijn oplossing, maar misschien kan ik nog eens kijken om het poeder nat te gebruiken. Want ik zit er niet op te wachten om de poeder vaker over elkaar aan te brengen.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Na mn challenge in september had ik echt een break nodig. Maar nu staat er weer een (overdue) artikel online van dit pareltje #macstartrek

Une publication partagée par Lin van T (@linvant) le

In mn crease bracht ik Inglot 334 aan en blendde dat uit met 346: Dat zijn een paarse en lila kleur: Verder naar onder in mn crease bracht ik 377 aan; een donkerpaarse kleur die je ook in mn buitenste ooghoek ziet. Daarna wilde ik iets leukers doen dan alleen paars: Ik had makkelijk een andere paarse oogschaduw op mn bewegend ooglid kunnen aanbrengen, maar ik wilde iets nieuws proberen: Op youtube zie ik veel ooglooks voorbij komen met een cut crease: Met concealer wordt het halve of hele bewegende ooglid bedekt en eigenlijk een beetje hoger. Net iets boven je crease. Als je omhoog kijkt met natte concealer op je ooglid, komt het net iets boven je bewegend ooglid. Ik vind het toch maar gek werken: oogschaduw op natte concealer. Je moet veel meer oogschaduw aanbrengen om het intens te laten zijn. Op de concealer bracht ik van mn binnenste ooghoek naar buiten eerst 370, dan 323, 287 en vervolgens 383 aan. 383 blendde ik met 377 zodat het mooi in mn buitenste ooghoek zou lopen. Als finishing touch bracht ik een gouden eyeliner aan. Ik heb de Catrice Kaviar Gauche Cream Eye Shadow & Liner. De eyeliner is al 2 jaar oud en is nogsteeds onwijs creamy en bracht echt zo makkelijk aan. Ik hoefde maar een klein beetje op mn kwast aan te brengen om makkelijk een lijntje te zetten. Kudo’s Catrice!

Primer: Catrice Prime and Fine Nude Glow Primer
Foundation: Rimmel Wake Me Up Foundation 100 Ivory
Face powder: MAC Trip The Light Fantastic Powder – Luna Luster
Highlighter: Collistar All Over Luminator 2 Patchwork
Bronzer: MAC Concrete & Ground Brown
Blush: Illamasqua Powder Blusher Naked Rose
Brows: Freedom Eyebrow Pomade Ash Brown
Eye primer: Illamasqua Hydra Veil
Concealer: NYX Above & Beyond Full Coverage Concealer
Eye Base: NYX Jumbo Pencil Milk
Eyeshadows: Inglot 359 – 346 – 334 – 377 – 61 – 370 – 323 – 287 – 383
Eyeliner: Catrice Kaviar Gauche Cream Eye Shadow & Liner
Eyeliner: MAC Fluidline Eye Pencil Black Brilliance
Mascara: L’Oreal Volume Million Lashes Feline


Ik maakte deze foto met mn telefoon; niet gek eh.

Leave a Reply

Your email address will not be published.