Look – Gothic Purple

Voor kerst kreeg ik een heel mooi tasje vol met Illamasqua make up en het werd wel tijd dat ik het uit ging proberen. Deze look maakte ik eind januari. Verklaart misschien een beetje waarom het donker is in plaats van vrolijk nu het lekkerder weer wordt. Soms vind ik het wel heel leuk om donkere looks te maken.

Ik begon bij deze look met het aanbrengen van de Pigment paint in Audacious. Een paarse creamy oogschaduw met heel veel glittertjes. Ik blendde dit uit met Illamasqua Inception. Een paarse, matte oogschaduw. Deze oogschaduw bracht ik ook aan onder mijn oog. Audacious blend heel makkelijk uit, maar aan de randen was niet heel veel meer over van de creamy oogschaduw. In mn buitenste ooghoek blendde ik Obsidian; een zwarte, matte oogschaduw. In mn binnenste ooghoek bracht ik Illamasqua Maiden, een gouden oogschaduw. Daarna bracht ik opnieuw Audacious aan. Dat gaat supermakkelijk. Droogt volgens mij wel redelijk langzaam en wordt niet hard, geeft ook niet af en blijft goed zitten. Op de foto hieronder bracht ik mn Illamasqua Jewel Vinyl in Bowie aan. De glitters vond ik lastig om dicht op elkaar aan te brengen, maar ik heb mn kwast niet nat gemaakt of een glitterlijm gebruikt.


Ik weet niet precies meer welke blush, concealer, poeder, en highlighter ik op heb hier. Ik draag verder Illamasqua’s Lip Lure in Orchid op.

Leave a Reply

Your email address will not be published.