Look – Chameleon

Mijn favoriete filmpjes om te kijken op youtube zijn zeker weten de make-up tutorials. Een van mijn favoriete youtubers is de Franse Marion. Ik begon met het zoeken naar Franse filmpjes zodat ik zo mijn Frans kon oefenen. Ze is professioneel make up artist en is enorm creatief. Iedere keer wanneer ik haar filmpjes bekijk, raak ik geinspireerd en ik heb eindelijk iets daarmee gedaan. Ik heb een van dr tutorials gevolgd en er vervolgens mijn draai aan gegeven.

Het afgelopen jaar heb ik toch wel regelmatig make up gedragen. Al hoewel, er gingen ook wel weken voorbij dat ik niets droeg en dan weer een aantal weken dat ik elke dag naar werk makeup op had. Maar ik heb toch genoeg producten die ik nauwelijks gebruik. Foundation bevoorbeeld. Of gekleurde eyeliner. Daar wil ik verandering in brengen. Ik ga niet specifiek een project pan doen (dat ik een aantal producten uitkies en deze probeer op te maken), maar ik wil wel meer gaan gebruiken zodat ik het zinvol kan opmaken. Ik bedoel, 5 foundations is best veel voor iemand die nooit foundation draagt. Geen idee waarom ik er zoveel heb, want ik gebruik het alleen met kerstgala’s en zulke gelegenheden. Als ik mooi op de foto wil staan. Doordeweeks is het teveel gedoe. En dan zie ik weer een filmpje en wil ik er ook zo uit zien. Dus ik wil kijken of ik dat niet gewoon een keer per week kan doen. Dat ik de tijd neem om me helemaal op te tutten en het vervolgens ook op de foto zet.

Voor deze look gebruikte ik:

Primer – MUA Skin Define Hydro Primer
Foundation – Max Factor Lasting Performance 101 Ivory Beige
Concealer – Maybelline The Eraser Eye Perfect & Cover Concealer Light
Powder – Essence All About Matt! Fixing Compact Powder Waterproof
Bronzer – Make Up Studio Compact Earth Powder M1
Blush – MAC Mariah Carey Powder Blush Sweet Sweet Fantasy
Highlighter – MAC Mineralize Skinfinish Perfect Topping
Lipstick – Make Up Studio Lipstick 53
Brows – MAC Concrete eyeshadow
Eye Primer – Inglot Eye Shadow Keeper
Eye shadows – Inglot 307 – 338 – 372 – 370
Eye shadows – MAC – Stylishly Merry (wet)
Eye liner – Make up Studio Durable Eyeshadow Mousse – Violet Vanity
Eye liner – MAC Fluidline eye pencil – Black
Mascara – Essence Lash Princess Sculpted Volume Mascara
Setting Spray – Essence Into The Snow Glow Set and Glow Fixing Spray

Sinds ik Stylishly Merry had overgekocht wilde ik deze heel graag een keer gebruiken. Zou het niet te glitterig zijn om te gebruiken? Nou heb ik de oogschaduw wel nat aangebracht, maar dat ging nog best makkelijk. Ik had geen fall out onder mn oog, maar door het dragen komen de glittertjes wel overal. Je ziet ze op je huid zitten. Ik vind ze wel heel mooi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.