Catrice – Victorian Poetry – C01 Berry British

Deze lak nam ik zomaar mee en heb ik vorige week de hele week gedragen. Ik vind de kleur fantastisch en de lak heeft me enorm verrast.


Berry British is een bordeauxrode lak met een vleugje naar de raspberry kleur. Ik zag 5 lakken in deze collectie en ik vond ze allemaal een beetje gewoontjes. Totdat ik zag dat deze shimmer had. Toen heb ik deze in mn mandje gedaan.Ik vond het namelijk wel leuk hoe het flesje eruit zag. De koperendop en koperen opdruk op het flesje vond ik leuk. En het idee dat ze er een decoratief stukje achter hebben geplakt waardoor je het als kadootje in de kerstboom kan hangen. Erg leuk gedaan, want het zit namelijk best stevig vast. De lak zal niet zomaar uit de boom vallen. Maar omdat het plaatje ervoor zat heb ik de text op de achterkant niet gelezen.

Toen de lak opdroogde was ik verrast. Ik had weinig over de collectie gelezen en ik had er geen idee van dat deze matte zou opdrogen. Ik had 1 laagje opgedaan, keek 5 minuten later naar mn nagels en was helemaal verbaasd. I like! Door de shimmer heeft de lak een hoop meer diepgang dan alleen 1 kleur die matte is. De lak droogt niet megasnel, maar je hoeft ook geen uren te wachten voor het droog is. 1 laagje is misschien net niet genoeg, maar twee dunne laagjes wel. De lak droogt dus wel iets donkerder op dan wanneer je het net hebt aangebracht.

Omdat ik de shimmer wilde zien, bracht ik een doorzichtige lak aan. Mss had ik topcoat moeten pakken, want een kwartier later was de lak opnieuw matte.Ik vind het op beide manieren mooi.

Ik heb een foto met flits gemaakt om een poging te doen de shimmer te laten zien.


En uiteraard moest ik er ook overheen stempelen. Ik koos voor MoYou London Festive plate 31. Een leuke imageplate waarbij alle designs pixelplaatjes zijn.

En deze vind ik met topcoat erover niet zo heel leuk. Het matte lijkt wel wel heel zacht en ik vind de kleur ook wel echt mooi. Kerstproof nietdan?

Comments

  1. Reply

    mijn swatch was echt helemaal lurp door de crappy peel off basecoat die ik er eerst onder had :’) those are not my friends haha… maar vind de kleur en finish echt super pretty <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.