Lacquester – Mortal Coil

Ik heb inmiddels een redelijke collectie nagellak opgebouwd en de meeste kleuren heb ik al wel in mn stash. Het zijn juist de indiemerken die steeds weer met nieuwe en bijzondere lakken komen en waarvan mn hartje sneller gaat kloppen. Zo ook bij deze Mortal Coil van Lacquester. De naam klinkt al als een metalband en de kleur is ook nog eens kickass!Mortal Coil is een lak met een donkerblauwe basis. Daardoor komt denk ik de rest ook beter tot hun recht. Het eerste laagje zie je voornamelijk blauw met wat glitters, maar je kan de shifts al wel zien. Rood, geel, groen. Heel mooi. De holografische glitters maken het wel echt af en geven voor mij een galaxy in een flesje idee.


Dit is ook weer zo’n lak die er in ander licht weer net iets anders uit ziet. De ene keer zie je vooral rood, dan weer zie je geel en groen. Soms komen juist de holografische glitters beter uit. Echt zo’n moment dat ik niet kon kiezen tussen foto’s en maar gewoon alle foto’s die ik had uitgekozen online heb gezet.De lak dekt met twee dunne laagjes en voor de zekerheid heb ik een derde laagje aangebracht. Ik heb geen topcoat erover dus soms kan de reflectie in de lak een beetje gek eruitzien, maar dat komt dan door de holografische glitters. Ben jij ook verkocht? Dan kan je em hier vinden in de Lacquester webshop voor 9,25.

Comments

  1. Reply

    Wauw wat een gave kleur!

  2. Reply

    die shimmer <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.