Nailart – Game Of Thrones – Dragons

Het nieuwe seizoen van Game of Thrones is begonnen en het wordt een pittig seizoen. Girlpower! Want het is leeuwin tegen moeder van draken. Hoog tijd om weer eens een game of thrones nailart te maken, want het was eigenlijk veel te lang geleden.Ik begon met ILNP Sitting Fireside. Eigenlijk omdat ik die lak al een week ophad en ik dacht dat deze kleur best als basis kon gebruiken. It’s pretty huh? Dit zijn twee laagjes.

Ik heb een hoop nailart spulletjes en een heel deel is nog noooit gebruikt. Zo ook dit vel met vinyls. Ik vond het wel dat het kon lijken op drakenschubben. En misschien zijn het de volgende keer mermaid schubben. Wie weet!

Voor deze nailart gebruikte ik verder nieuwe lakken van Barry M. Ik kocht deze in London en ik hou van die lakken, maar heb nog geen tijd/zin/energie gevonden om deze te swatchen. Van links naar rechts zie je hier: Copper Mine – Bronze Bae – Gold Digger – Gold Rush – Pink Ice. Ik heb Pink Ice al een paar weken op mn tenen en ik vind het echt de perfecte kleur in sandaaltjes.

Ik heb de vinyls op 3 van mn nagels per hand geplakt, goed aangedrukt en met een sponsje heb ik een voor een de kleuren over de vinyls gestempeld. De lakken zijn foils, en dat betekend dat ze vrij snel dekken en omdat de kleuren zoveel op elkaar lijken zie je ze niet heel goed op mn nagels.


Ik wilde een draak tekenen, maar ik ben niet heel goed met mn tekenskills. Ik keek mn mapje met nailartstickers en folie en van alles en ik kwam deze pokemon nagelstickers tegen. Het was een pakje van 10. De meeste zien er niet uit als een draak, maar de zwarte zien er niet uit als pokemon? IK besloot eentje op mijn ringvingernagel te plakken. Kan wel doorgaan voor Drogon, Rhaegal of Viserion toch?

 


Kijk jij Game of Thrones? WIe is jouw favoriet? Ik vond de eerste aflevering wel redelijk voorspelbaar en grappig, maar wel weer heel tof.

Comments

  1. Reply

    Wat een gave nailart!

Leave a Reply

Your email address will not be published.