Inglot Mini Haul

Laatst ging ik bij de Inglot store in Amsterdam langs. Ik wilde een aantal nieuwe oogschaduws, maar vooral; ik wilde concealer proberen. Ik zat te twijfelen om online in de sale maar een op de gok te kopen. Maar niet gedaan, en in de winkel om advies gevraagd. Ik had 1 oogschaduw op mn verlanglijstje staan die nu wel op voorraad was en ik had nog genoeg andere oogschaduws op mn verlanglijstje staan, dus daar nam ik er een paar van mee.Ik kocht 5 items. 4 Oogschaduws en 1 concealer. Ik wilde heel graag 335, want dit blijkt een dupe te zijn van Realgar uit het Anastacia Modern Renaissance palette. Een aantal van mn groene oogschaduws zijn pearls; dus shimmery. Ik had erbij echt een wat andere tint groen nodig die matte was. De rode oogschaduw stond op mn verlanglijstje en de roestbruine kwam ik tegen tijdens het swatchen

335

Een mooie matte oranjebruine oogschaduw. Vooral als een transitiekleur.

169

Een mooie rode shimmery oogschaduw met heel licht een bruine ondertoon.

282

Een roestbruine matte oogschaduw. Donkerbruin met genoeg rood erin.

293

Een wat fellere olijfgroene matte oogschaduw.

282 – 335 – 169 – 293

En de swatches. Dit is waarom ik zo van Inglot hou. Het pigment is geweldig, de oogschaduws blenden makkelijk en zijn heel egaal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.