Illamasqua – Rose Gold Palette

Dit palette en de foto’s liggen al een tijdje klaar, maar met werk en dansen heb ik de laatste tijd nauwelijks tijd om mn pc aan te zetten. Laat staan om blogposts te maken. Ik speur wel af en toe op marktplaats rond en ik kwam dit palette al een paar maanden geleden tegen. Ik heb een liefde voor mn Illamasqua lakken, maar echt makeup had ik nog niet van ze. Ik was heel benieuwd naar het palette, want zulke kleuren had ik nog niet in mn collectie. Ik vond de kleuren in het palette wel heel mooi bij elkaar passen. Allemaal net iets warmer dan ik had. En om eerlijk te zijn vind ik de verpakking ook best wel mooi.


Ik vind het heel leuk dat het palette in een doosje komt. Heel simpel het logo en de naam van het palette eronder en alles in mooie rosekleurige letters.

Het palette sluit magnetisch en is makkelijk open te maken. Je hebt geen uitsparing voor je vingers, maar dat hoeft ook niet. Je kan het makkelijk openklappen. Het palette voelt zwaarder dan ik had verwacht, maar het is van karton gemaakt met daarover een rosekleurig plakfolie. Op sommige hoekjes vind ik het niet helemaal netjes zitten, maar over het grootste gedeelte zit het mooi strak. Het palette heeft een spiegel en bevat 12 kleuren van elk 1,5 gram.

Bovenste rij
Slink (Champagne) – shimmery
Stealth (Melk) – matte
Servant (Creme) –  matte
Vernau (Oker) – matte
Bronx (Goudbruin) – shimmery
Wolf (Chocolade) – matte

Onderste rij
Forgiveness (Bruinpaars) – matte
Fist (Plum) – matte
Rim (Koffie) – matte
Tango (Koperbrons) – shimmery
Terra (Rode klei) – matte
Obsidian (Zwart) – matte

Ik vind dat het palette een mooie afwisseling van kleuren en van finishes heeft. Meeste zijn matte, maar drie oogschaduws zijn shimmery. In mijn ogen ook precies de goede kleuren. Een mooie highlighter kleur, en een goude en bronze kleur voor op je bewegende ooglid. Er zijn lichte kleuren, overgangskleuren en donkere kleuren. Een paar onverwachte om de look meer kleur te geven. Lijkt heel neutraal, maar ik vind het toch net iets anders. Ik vind de bruine paarse tinten wel heel mooi samen passen en de oranjebruin en oker wel heel bijzonder voor een twist.

De oogschaduws voelen wel bijna net zo aan als mn geliefde Inglot oogschaduws. Het pigment is in mijn ogen iets minder.Comments

  1. Reply

    oh wauwie <3 gorgeous pigmentatie!

  2. Reply

    […] Vanitas collectie, te herkennen aan de mooie rose gold verpakkin, deze is donkerbruin en heet Moth (ik heb het oogschaduwpalette uit deze collectie en is grote favoriet). Een Broken Gel (de oogschaduwtopcoat). Twee lip lures; Pow (felroze) en Orchid (paars) en een […]

  3. Reply

    […] Illamasqua Artistry Elemental palette Mijn favoriete palette of all time is het Illamsqua Veritas Rose Gold palette. En iedere keer dat ik dit Elemental palette zie denk “ohh dit is het zusje ervan en een […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.