Femme Fatale – Ambrosial

Een van de lakken die al een tijdje op mn wishlist stond was deze prachtige lila lak van Femme Fatale. Ik neus graag rond op Hypnotic Polish en hoewel ik daar altijd een groot ‘hebben hebben’ gevoel van krijg, kan ik me meestal wel inhouden. Deze lak bleef mijn oog grijpen en moest dan ook bij mn eerstvolgende bestelling. Nuja dat was deze van laatst. Ik wilde deze heel graag snel dragen, maar voor ik met dit lekkere weer eenmaal zin had om de foto’s uit te zoeken.. was ik wel weer een paar weken verder.


Ik vind het stiekem wel heel leuk als nagellakken in een doosje komen. Het geeft toch een stuk luxer gevoel. Limited Editions hebben ook soms net een ander kleurtje.

Maar zo wist ik bijvoorbeeld zonder het doosje ook niet dat het een Australisch merk is (volgens mij zei ik dat in mn vorige review ook, want dit is mn tweede lak van Femme Fatale). Ik vind het leuk dat social media kanalen op het doosje staan.

De lak vind ik echt onwijs mooi. Lila met gouden shimmer en holografische glitter en flakies. Dat vind ik het leuke aan indie brands. Ik kan 10 euro uitgeven aan een creamy Essie lakje in de winkel of ik kan online voor rond de 10 euro een hele speciale lak kopen.

De lak brengt heel makkelijk aan en dekt met twee laagjes. Met de dekking heb ik bij indie merken meestal geen probleem. Ik denk niet dat een derde laagje
Comments

  1. Reply

    Oooh wauw! Super pretty lakje!

Leave a Reply

Your email address will not be published.