Koningsdag Watermarble

Ik weet niet waarom oranje nailart altijd zo moeilijk is. Elk jaar weet ik dat het eraan komt en dan ga ik nadenken en ik weet het gewoon niet. Gradients met wit erin gaan meestal niet zo goed.

Wat ik echt op mn nagels had met koningsdag? Ditte. Ik baalde dat mn wijsvingernagel brak en dat het kroontje er heel suf uitzag.

 

A post shared by LinvanT nagels (@linvantnails) on

Ik ben even in het dorp geweest hier en heb twee seizoenen game of thrones gescoord voor 5 euro en verder was ik eigenlijk te moe om ook maar iets te doen. Toen bedacht ik me smiddags dat ik wel weer eens kon gaan watermarblen. Dat is ook iets wat je veel moet blijven doen om er goed in te blijven. Het gaat echt makkelijker dan, maar je zit toch constant onder. Ik zag het pas echt op de foto’s. Oh man mn vingers zijn verkleurd. Niet chill!

Met watermarblen gebruik ik het liefste lak van 1 merk, maar ik bleek geen witte lak te hebben van kiko. Dus de witte is van Essence en de rest zijn wel lakken van Kiko. Het is altijd wel tricky met een metallic lak ertussen. Dan wil de shimmer erin nog wel eens overal zitten. Maar gelukkig gebeurde dat niet.


Comments

  1. Reply

    Jeetje zo mooi πŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published.