Nailart – Cosy Triangles

Mensen, bel de krant! Mijn eerste nailart van 2019 is een feit. Man wat heb ik dit gemist, maar oh wat was het moeilijk om weer te beginnen. Ik heb het gevoel dat mn nagels er niet uitzien. Ik doe mn best met insmeren, maar ze blijven breken. Dit is het beste wat ik op het moment heb. Ik wil niet klooien met nepnagels, want dat gaat het groeien alleen maar tegen. Maar ik ben tevens degene die zegt dat nailart ook op korte nagels moet kunnen. Practice what you preach, toch?


Omdat Essence nieuwe flesjes krijg kocht ik deze twee kleuren laatst met 50% korting bij de Etos. Ik heb Cosy Rosie, de iets rozere kleur van de twee die je ook op mijn middelvinger en pink ziet. Laatst plaatste ik op instagram dat ik zowaar mn nagels had gelakt met Cosy Rosie, maar na eventjes was mn nagellak op andere nagels al gechipt.

Ik had tevens Love Me Like You Do gekocht en lakte die op mijn ringvinger, en voor een beetje contrast gebruikte ik ook een witte lak van Essence. Met een klein kwastje maakte ik random lijntjes. Ik wist van te voren niet wat ik wilde maken. Mn inspiratie ben ik niet heelmaal verloren, maar mn skills om te lakken duidelijk wel.


Maar het is een begin. Eens kijken hoe snel ik een nieuwe nailart kan maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.