Glam Nails Challenge May – 02 Stargazing

Al tijden wil ik meedoen met de Glam Nails Challenge. Die hebben een nailart challenge waaraan je mee kan doen wanneer je wilt. Of maar 1 thema, of de hele maand, of maanden achter elkaar. Ze hebben elke maand een samenhangend thema. Vorige maand was het pasen en lente geinspireerd en kwam ik niet helemaal in de thema’s en besloot ik maar gewoon mn eigen ding te doen. Gister zag ik dat het thema Galaxy en Space was en ik moest gewoon meedoen. Dus hier mijn eerste nailart voor het thema Stargazing; sterrenkijken.

For a while now I’ve been wanting to participate in the Glam Nails Challenge. I’ve been seeing cool nailarts come by and I love the idea of making nailarts in a certain theme for a month. It’s not every day, but 9 nailarts in a month should be doable. Last month wasn’t my thing, but yesterday I saw this month’s theme is Galaxy (and space), so I had to participate. The first nailart of the month is Stargazing.

Leave a Reply

Your email address will not be published.