#31DC2018 – 23 Inspired by a Movie – Kingdom of Heaven

Bij de meeste thema’s heb ik van te voren wel een idee voor wat ik zou kunnen maken. Ik had eigenlijk geen idee. Ik wilde niet weer harry potter kiezen, maar welke kies ik dan wel? Een van mijn favoriete films is Kingdom of Heaven. Dan wel de directors cut, die van 3 uur.

Mijn nailart uit eerdere jaren. Je kan op de plaatjes klikken voor een grotere foto.

2012 – 2013 – 2014

Harry Potter || Monsters Inc || Despicable Me 2

2015 – 2016 – 2017


Belle en het Beest || Harry Potter || Star Wars Rogue One

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ioplatus (@ioplatus) on

Pfoe, wat moest ik maken? Ik vond het maar lastig. Ik besloot de film opnieuw te kijken. Ik werd geinspireerd door het masker van de koning (op mijn ringvinger) en door de vlag van Jeruzalem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.