A Very Mickey Christmas

Van de week bestelde ik een trui bij de large. Ik kan em nu online nergens meer vinden πŸ™ dus ik denk dat hij uitverkocht is. Maar op werk kreeg ik er zoveel leuke opmerkingen over, dat ik besloot er een nailart mee te maken. Ik hou van fair isle print en de trui is ook niet te overduidelijke kerst. Maar wel leuk dat je overal Mickey Mouse ziet.Ik begon met twee laagjes witte lak, en deed daar een laagje Essence Let’s Make An Elfie overheen. Al heb ik het idee dat je die op de foto’s ziet als bubbels in de lak meer dan als fijne shimmer. Echt raar. Maar het grootste gedeelte is prutswerk. Gewoon met een ieniemieniekwastje figuurtjes maken.Grootste fout die ik maakte was een nieuwe topcoat gebruiken. *krabt aan achterhoofd*. De nailart kromp. Alsof ik het al een week ophad. Aan alle nagels tipwear. Nou als je 3 uur aan een nailart hebt gezeten zuigt dat behoorlijk kan ik je vertellen. Ik heb nog een poging gedaan om mn tips nog eens te kleuren, maar weet niet of dat het echt beter heeft gemaakt. Maar zo kan je de shimmer van Let’s Take an Elfie wel beter zien door de nailart heen. Kijk no bubbles!

Comments

 1. Reply

  Prachtige nailart!

  Fijne feestdagen Xoxdo

 2. Reply

  Wauw, dat ziet er echt superleuk uit! Fijne kerstdagen!

 3. Reply

  woahh zo cute gemaakt πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published.