Essence – Pastel Neons – 74 Lilac Vibes

Van de drie nieuwe Essence Pastel Neon lakken is dit mijn favoriete. De kleur vind ik echt geweldig. Deze kleur is echt helemaal mijn ding. Wat je misschien al snapte door de achtergrondkleur van mijn blog. De naam past echt helemaal top. De kleur is zo fel, maar toch ook weer pastel. Ik wil alles in deze kleur!

Out of the new pastel neon polishes Essence released not long ago, this one is my favourite. I absolutly love the colour. Maybe you understood by the background of my blog. It’s so vibrant and yet such pastel. I want everything in this colour.

Van deze lak heb ik twee laagjes aangebracht over een basecoat en deze dekt echt streeploos. Het kwastje maakt het lakken echt makkelijk en de formule egaliseert vanzelf. Ik ben echt groot fan van Essence lakken. De formule is fijn en de kleuren zijn gevarieerd en verandert en vernieuwt steeds. En de prijs is het allerfijnste. 1,69 euro voor een lakje is geen geld. Vandaar dat ik er makkelijk 8 meeneem zonder na te denken. Dus er komen er nog meer πŸ˜‰

I applies 2 coats of this polish over a basecoat and it was enough and it flattened out by itself. The bristles make it really easy to apply the polish and follow the shape of your cuticle. I really love Essence polishes. They have a great formula, they have a great shade range and they change and renew colours regularly. I love the price the most I think. For just 1,69 per polish I don’t have to think about buying 8 at the time. So hang on for more polishes πŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published.