Nailart – Sour Candy

Laatst kon je de swatches zien van deze toffe roze lak van Essence. Be Brave, And Never Forget! van de Brave collectie #PinkandProud. Uiteraard moest ik er een nailart mee maken en ik begon met een gradient. Een neon gradient samen met Catrice Shrill Orange. Krijg je niet gelijk dat zomergevoel?

Last week I showed the swatches of this awesome pink polish by Essence. It’s called Be Brave, And Never Forget! of the Brave collection #Pinkandproud. I needed to make a gradient with Catrice Shrill Orange. Can you feel that summer vibe?

This just needed a matte topcoat. It kinda looks like I used a blur filter.

Ik moest hier gewoon een matte topcoat overheen doen. Ziet het er niet uit alsof ik een blur filter erover heen heb gedaan?

And then I tried to make something on top. I really liked the simple lines when it was on my nails, but now that I see the pictures, I don’t know how much I like the nailart. Is that a bad thing to say about your own nailart?

En toen wilde ik er een nailart overheen maken en begon ik met lijntjes te zetten. Ik vond dit heel tof op mijn nagels en ik bleef er maar naar kijken. Maar op de foto’s vind ik de nailart maar meh. Is dat niet slecht om over je eigen nagels te zeggen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.