ABC – F is for Floral

Ik weet niet waarom een bloemennailart zo moeilijk was, maar deze wilde maar niet lukken. Na 2 dagen waren mn Easter Egg nails gechipt :< en toen heb ik ze er pas afgehaald. In de dagen erna heb ik een aantal hele lelijke nailarts gemaakt. Ik heb veel op Pinterest geneusd en uiteindelijk maakte ik dit.

Ik begon met China Glaze Great Barrier Beige. Ik denk dat dit een van mijn oudste nagellakken is. Ik denk al bijna 10 jaar oud. En zo ruikt het ook, want het eerste ingredient is Toluene en dat ruikt toch behoorlijk anders. Maar nu is de nagellak op. Dit was altijd mijn go to nude lak, maar nu moet ik opzoek naar een andere. Met matte topcoat vond ik em al wel leuk, maar ik vond het misschien toch een beetje te simpel.

Comments

  1. Reply

    Stunning nail art 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.