#31DC2018 – 17 Glitter – Golden Lines

Ik vind glitter altijd lastig. Ik wilde iets leuks doen met glitters plaatsen op mn nagels, maar ik wist niet wat, en wat ik maakte vond ik niet mooi. Dit is een soort last minute iets. Ik vind em niet zo heel mooi, maar moet er maar mee door.

Mijn nailart uit eerdere jaren. Je kan op de plaatjes klikken voor een grotere foto.

2012 – 2013 – 2014

2015 – 2016 – 2017

Ik besloot voor een lak te gaan die al wel een tijdje oud is. Kent iemand de effect polishes nog van Essence? Deze Glitz & Glam vond ik wel heel leuk. Nuja dat kan je wel zien, want er zit nog maar een bodempje glitter in het flesje. Ik bracht de glitters aan met een sponsje. Zo kan je in 2 tot 3 laagjes de glitter dekkend krijgen. Want ik heb geen basecoat of basiskleur gebruikt. Gewoon over mijn ‘naakte’ nagels heen. Stukje striping tape hier en een randje lak daar et voila.

Leave a Reply

Your email address will not be published.