#31DC2018 – 09 Rainbow – Drippy Trippy

Ik heb deze inspiratiebron voor het thema regenboog al een paar jaar, en ik heb er tot nu toe nog geen gebruik van gemaakt, want mn nailarts zijn niet gelukt. Tot dit jaar dan. Jen Stark is een artiest die ik al een paar jaar volg en ik vind dr art echt zo cool. Lekker kleurrijk en psychedelic.


Mijn nailart uit eerdere jaren. Je kan op de plaatjes klikken voor een grotere foto.
2012 – 2013 – 2014

2015 – 2016 – 2017

 

View this post on Instagram

 

Just passin’ through. Checking out my Miami International Airport mural ‘Meltdown’ @iflymia

A post shared by Jen Stark (@jenstark) on

Ik begon met 3 laagjes van een french nailart basis. Pure French van Catrice. Ik denk uit een oudere collectie, maar dekt voor geen meter. Sterker nog, dekt vrij ongelijkmatig. Niet zo heel mooi. Daarna heb ik een rij met kleuren bij elkaar gezocht en met een klein kwastje laagje per laagje aangebracht.
Ik begon met rood aan de onderkant en werkte zo omhoog. Ik besloot bij de ene nagel van rood naar oranje, geel, groen, blauw, paars, roze en zo omhoog te gaan, en bij de andere van rood naar roze, naar paars, blauw, groen, geel, oranje te gaan, dus andersom.

Maar toch miste er iets. Ik besloot er drupjes zwart wit overheen te maken. Jep, dat vond ik cool. Ik wilde proberen om aan de onderkant ook nog zwart witte drips eruit te laten komen, maar dat vond ik geen succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.