#31DC2018 – 18 Half Moons – Dita Von Teese

Ik val in herhaling. Ik vind weer een thema lastig. Ik denk te moeilijk denk ik. Dus ik besloot na mn french manicure om ook en nailart te maken die ik nog nooit gemaakt had; (simpele) nude/rode half moons. Dita von Teese staat erom bekend. Het zijn haar signature nagels.

Mijn nailart uit eerdere jaren. Je kan op de plaatjes klikken voor een grotere foto.

2012 – 2013 – 2014

2015 – 2016 – 2017

 

View this post on Instagram

 

Unseen outtake by @sanchezzalba from my beauty bible Your Beauty Mark 💄

A post shared by 💄Dita Von Teese (@ditavonteese) on

Ik begon met twee lakken van Illamasqua. Monogamous is een matte nude lak. Nuja nude voor mij. Het is een hele lichte nude lak met een vleugje peach en droogt matte op. Ik bracht er twee dunne laagjes van aan en liet dat goed drogen voor ik er stickertjes overheen plakte.

Daarover bracht ik een laagje Ruthless aan. Zo’n mooie klassieke rode kleur. Ik vond het contrast tussen glanzend en matte zo mooi.


En omdat ik de nailart meer Dita wilde maken heb ik er nog een patroon overheen gestempeld dat ik vond lijken op kousen. Deze komt van een van de bridal image plates van Moyou af.

Comments

  1. Reply

    oeh echt super mooi 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.